Terrassen!

Nå begynner utearealene å ta form. Terrassen er på plass, den har fått gjerde rundt seg, hekk er plantet og gressplen er rett rundt hjørnet. Tipper vi ruller'n ut, har ikke tålmodighet å vente på at det skal spire og gro:)

Nå drømmer jeg om å få til å lage en lounge ute på morgensol-siden av terrassen. Har lyst til å lage noe med paller som er så poppis om dagen. Men blir jo fryktelig mye madrasser og puter å ta inn hver kveld da?? Noen som har tips her?

I enden her vil jeg gjerne lage noe fint.

Noe sånt kanskje? Fin inspirasjon ihvertfall:)

Noen flere terrasse bilder:

Håper alle som leser bloggen har det fint, og så får dere bare unnskylde min mildt sagt dårlige blogging om dagen. Det blir rett og slett ikke tid i en altfor hektisk hverdag. Men takk for at du titter innom, plutselig har jeg lagt ut noe nytt.
God helg!

Én kommentar

16.06.2012 kl.18:26

Hei! Fint! Hvor på Kolbotn er det?

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

31, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits