Kun få uker igjen!

Huset fortsetter å gjøres istand og nå ser vi virkelig enden på det. Om 4-5 uker flytter vi inn! Tenk på det! Uken etter jul begynte vi å grave på tomten, og nå tre måneder senere er det snart ferdig! Slå den!

Her er de siste bildene:

Badene flislegges, alle fliser er kjøpt på Bergersen Flis. Dette badet blir hovedbadet, det barna skal bruke. Setter inn badekar her i tillegg til dusj.

Og dette blir vårt bad, inne på soverommet. Jeg får også walk inn closet, hurra!

Pipa til peisen har kommet, og her blir utgang til hage og terrasse. Stue inn til høyre og spisestuer foran de store vinduene.

Og her skal kjøkkenet monteres. Det kom igår så om ikke lenge er det oppe. Må legge ferdig parketten først. Alle hovedvegger er malt i fargen Skagen.

På jentenes rom har vi begynt å legge parkett. Hverken gulvet eller fargen på veggene kommer skikkelig frem her dessverre. Får ta bedre bilder senere. Soverommet er malt i fargen lille prinsesse, lys rosa så klart:)

Og her er lekerommet, malt i lys syrin

Blir bra dette eller hva??? Gleder meg helt utrolig mye til å flytte inn og tenk at det bare er noen uker igjen!!! HURRA!!

2 kommentarer

Vibeke

02.apr.2012 kl.22:49

Så moro! :D Dette ser bra ut, heldiggris :)

Karianne

03.apr.2012 kl.15:46

Så utrolig fort det har gått!

Ser veldig veldig bra ut! Lucky you!

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

31, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits