Tak, vinduer og dører på plass

Her er de siste bildene fra huset. Som dere ser ar det skjedd mye siden sist. Taker et nå kommet på plass, så utvendig mangler nå bare panelet, som forøvrig kommer ferdig malt. Smart eller hva:) Huset blir i en fin gråfarge, gleder meg til å se den oppe.

Her ser dere loftstuen. Vinder og dører er kommet på plass, og gips platene kom på i går. Sprklingen starter idag tror jeg, og til helgen kan vi begynne å male. Tror det blir morgendis på veggene:)

Trappen mellom 1. og 2. etg begynner å ta form

Og her blir det kjøkken.

Som dere ser går det raskt fremover. Dette er stas og veldig gøy!!

Én kommentar

Mariann

07.mar.2012 kl.18:49

Her går det virkelig unna altså :) Rekker nok ikke innom før syden, men gleder meg til å se hvor mye lenger dere er kommet til vi er hjemme igjen. Kommer til å savne dere på tur da, men vi får ta det igjen med noen sene kvelder i nyhuset :)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

31, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits