RUN FOREST RUN!!!

Nå kom jeg kom jeg akkurat inn døren etter ukens andre treningsøkt. Digg å
komme igang med trening på mandager, da er det så mye lettere å få til flere økter gjennom uka.

Selv trener jeg veldig variert. Det kan være step en dag, spinning en annen og corebae den tredje. Og idag løp jeg på mølla. Egentlig noe jeg ikke kunne fordra før, men med musikk i ørene, pulsklokke og nye løpesko er det ikke så verst. Dog ble d ikke mer enn 6,2 km. Fatter ikke folk som løper halvannen mil annenhver dag?? Hvordan orker de det? Er helt dø jeg etter 5-6 km.

Er det noen som har tips til gode treningslåter det er verdt å laste ned foresten? Trenger motivsjon iform av musikk når det svir som værst i lårmusklene:)

Ofte når legg løper låser det høyre kneet mitt seg helt og jeg kan bare glemme å fortsette. Føles som om hvis jeg løper en meter til ryker det noe inni der. Noen som vet hva dette er? Kommer ofte etter jeg har løpt i 15-20 min. Holdt seg heldigvis borte idag:) Kanskje på grunn av mine fine nye sko???

3 kommentarer

Hva slags treningssenter trener du på? Jeg er veldig glad i corebartimene som er på idrettssentrene til NTNU, og lurer derfor på hvem som har dette når jeg flytter hjemover... Og jeg liker å høre på en morsom podcast eller lydbok når jeg løper, da følger jeg med på det i stedet for å tenke på de hersens beina!

Hei Maren!

Smart tips vedr lydbok, en spennende krim feks kan jo få en til å løpe i evigheter hehe:)

Jeg trener på Elixia kolbotn. De har corebar på de fleste Elixia sentre. Sats tror jeg ikke har tatt det inn enda.

Flink du også da :)

Jeg prøver å trene på dagtid, men skal se om jeg får lurt inn en kveldstime nå og da, må bare omstille meg litt :) I morgen stikker vi på Hafjell og tirsdag skal vi en tur til Sverige for å titte på bryllupslocations :) NATTA

Skriv en ny kommentar