KØ!

På en måte er jeg veldig glad jeg kjører tog til jobb og ikke bil. Hjelpes å lang tid det kan ta å kjøre bilen fra Kolbotn og inn til byen. Og hvis det regner? Ja da er det som om verden står stille og billistene ikke skjønner hvordan de skal trykke på gassen. En ting er om det kommer snø helt uventet og før man har skiftet til vinterdekk, men regn??? Hva i all verden er problemet med å kjøre i regn? Skjønner det ikke.

Nei takke seg til NSB, som nesten, les nesten, alltid er i rute. Problemet er bare at jeg så å si alltid må stå. Hvordan kan de feilberegne antall passasjerer hver eneste dag? Tenk om de hadde gjort det samme på fly! Det hadde tatt seg ut, å stå i midtgangen der hehe:)

Jaja, god onsdag!

5 kommentarer

Marlene Ytterland

21.sep.2011 kl.08:37

Ha en fin dag!:)

Madde K.K

21.sep.2011 kl.08:42

Slitsomt med køø...

mamma

21.sep.2011 kl.09:11

Ja utrolig at det skal bli kø av regn, men så du hadde parkert bilen ved banken i dag. Bare husk at der kan du kun stå i 2 timer, så de skrev ut bøter der forrige dagen. Men vi håper det går bra..

Vilde

21.sep.2011 kl.12:56

Jeg starter tidlig på skolen nå, så da tar jeg 7.10 toget og da får jeg faktisk plass! men før, når jeg tok 8.27 osv så måtte jeg stå hver dag!!! NSB er jo nesten aldri i rute, for enten så er det forsinket eller så "venter de på signal til å kjøre videre". haha

Karianne

21.sep.2011 kl.17:52

Eller så mangler de personell, eller så er det signalfeil. Klassisk!

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

30, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits