KØ!

På en måte er jeg veldig glad jeg kjører tog til jobb og ikke bil. Hjelpes å lang tid det kan ta å kjøre bilen fra Kolbotn og inn til byen. Og hvis det regner? Ja da er det som om verden står stille og billistene ikke skjønner hvordan de skal trykke på gassen. En ting er om det kommer snø helt uventet og før man har skiftet til vinterdekk, men regn??? Hva i all verden er problemet med å kjøre i regn? Skjønner det ikke.

Nei takke seg til NSB, som nesten, les nesten, alltid er i rute. Problemet er bare at jeg så å si alltid må stå. Hvordan kan de feilberegne antall passasjerer hver eneste dag? Tenk om de hadde gjort det samme på fly! Det hadde tatt seg ut, å stå i midtgangen der hehe:)

Jaja, god onsdag!

5 kommentarer

Slitsomt med køø...

Ja utrolig at det skal bli kø av regn, men så du hadde parkert bilen ved banken i dag. Bare husk at der kan du kun stå i 2 timer, så de skrev ut bøter der forrige dagen. Men vi håper det går bra..

Jeg starter tidlig på skolen nå, så da tar jeg 7.10 toget og da får jeg faktisk plass! men før, når jeg tok 8.27 osv så måtte jeg stå hver dag!!! NSB er jo nesten aldri i rute, for enten så er det forsinket eller så "venter de på signal til å kjøre videre". haha

Eller så mangler de personell, eller så er det signalfeil. Klassisk!

Skriv en ny kommentar