Lørdag!

Her pågår frokost med deilige hjemmelagde knekkebrød, brie og latte med vaniljesoya. Leste ett tips om å bruke vaniljesoya istedenfor vanlig melk til latten her om dagen og det er absolutt superdigg! Men man må ha to kapsler kaffe (nespresso) hvis ikke blir det altfor søtt. Adele og Eline fikk litt av soyamelken til frokosten idag de også og de var i syvende himmel. iiiiiissssss, sa de bare. Hehe, ingen tvil om at smaksløkene er på plass ihvertfall:)

3 kommentarer

Søtnoser... Fikk du forresten mailen min tidligere i uken. E skal i barnebursdag kl 12-14 idag... Så da blir den midtpådagen-daten litt amputert. Vi skal opp på senteret en tur før det. Kjetil skal klippe seg og så skal vi handle gave. Etterpå blir det kanskje litt stress for dere, mtp at du skal av gårde. Kjetil skal også se fotballkamp her med Hagen (og Marius tror jeg)...

Ang leilighet så svarte jeg på min blogg, men Rikke var visst mest keen på balkong, da kidsa kan stikke av (ut til poolområdet osv) v markterrasse... Det er ikke høye bygg, kun 2 etasjer. Sjekker litt opp med Startour ang solforhold osv... kult om du overtaler Veggie da :)

Ser ut som en veldig hyggelig frokost med verdens skjønneste jenter, ha en fortsatt fin helg :-)

Må være flere som har lest det tipset for nå har heg lett etter vaniljesoyamelk i flere uker:)

Skriv en ny kommentar