For en helg!

For ett fantastisk vær vi har om dagen! Nå kommer våren folkens!! Nydelig vær har det vært i helgen også, og vi har storkost oss selv om pappaen i huset har vært på guttetur. Klarer oss fint vi jentene:)

Jeg får fortsatt ikke lastet over bilder fra iPhonen min, så jeg har stjålet bilder fra gårsdagen av Mariann. I går var vi nemlig på tur til en lavvo som ikke ligger langt fra her vi bor. Lavvoen eies av barnehagen vår og vi kan alle bruke den i helgene. Genialt! Noen andre turgåere var allerede i lavvoen når vi kom så det var bare å slenge pølsene på grillen.

En kjempefin dag, som vi garantert skal gjenta hyppigerer fremover!

Fredag var jeg på Robyn konsert. I LOOOOVE Robyn! Var også å spiste på Mr.Bay forrige uke, anbefales! Bilder kommer når jeg skjønner hva som skjer med overføring fra IPhone. Noen som vet? Pc`en leser inn IPhonen så fort jeg putter inn kabalen, så det funker, men mappen hvor bildene ligger tom (noen den ikke er, jeg har 1500 bilder på telefonen). En sjelden gang innimellom så funker det, men som regel ikke altså. Noen som vet hva jeg kan gjøre for at bildene skal dukke opp i mappen?

Én kommentar

Takk for koselig søndagsdate. Det må gjentas :)

Jeg har vært på gravidetrimmen idag, så står over sykling.. Det får holde med en ting og dagen nå som jeg er på tjukka. Har ingen gode tips om iphonebildene, mine kommer rett inn i iphoto på macén.

Ha en fin uke. KLEM

(håper formen til V kommer seg, skjønte han var skrall)

Skriv en ny kommentar