Hjeeeeeelp!!!!!!!

Idag skal jeg høyst sannsynlig (har ett ørlite håp om at jeg klarer å lure meg unna) trekke visdomstenner. Å jeg gruer meg så utrolig mye! Har aldri gjort det før, har knappt borret, og liker meg absolutt ikke i tannlegestolen. Tanken på at de skal røske ut to store tenner av munnen min er rett og slett helt uvirkelig. Jeg får frysninger bare av å tenke på det. Har dere trukket visdomstenner? Hvor lenge er det vondt i etterkant? Blir jeg sengeliggende ut uken? :)

 Tumblr_lgidfszqvo1qfyhk3o1_500_large

5 kommentarer

Å trekke visdomstenner er helt klart ikke det mest behagelige, men du får masse bedøvelse og det går over. Du blir absolutt ikke sengeliggende....

Jeg har operert ut en visdomstann ifjor, det gikk faktisk overraskende bra! Etter de var ferdig var vel min første kommentar "Dette kan jeg jo gjøre om igjen!".. Så lenge bedøvelsen sitter greit merker du bare at de romsterer litt rundt. Jeg fikk smertestillende til å ta etterpå + noen ekstra til å ta de første dagene og en resept på paralgin forte hvis jeg trengte mer (den ble aldri brukt).

Jeg har trukket en, og dro deretter på jobb. Siden smerteterskelen min er svært lav, så er det ikke noe å grue seg for ;-)

Jeg vil anbefale deg å ta ibux og paracet sammen ei god stund etterpå (sikkert flere dager), det virker mye bedre enn f.eks paralgin forte. Lover.

Det kommer til å gå så bra, du får masse bedøvelse og vips er tanna borte. Blir nok litt hoven og siklete kanskje, om du får like mye bedøvelse som meg, men det er det verdt. Heller sikkel enn smerter ;-)

Lykke til. Jeg har operert ut en, og det gikk helt fint. Men det så jo ut som om jeg hadde fått meg en på trynet etterpå. Ikke vondt å gjøre det, men litt vondt etterpå. Men jeg skjønner deg veldig godt. Jeg HATER å gå til tannlegen. Verdens deiligste følelse når man går ut og er ferdig.

Hallo, Karianne. Du har født tvillinger, dette er peanuts i forhold. Tro meg. Men lykke til. Klem, Rikke

Skriv en ny kommentar