The sweet smell of success........

Litt skrytete overskrift kanskje, men jeg kan ikke annet enn å si at arrangementet i Barcelona ble helt SYKT bra!!!!!!!!!!!

Her renner det inn med positiv feedback, og jammen kom det ikke blomster på døren fra konsernsjefen i går også. Da kan man jo ikke annet enn å være fornøyd:)

ALT fungerte som det skulle. De 650 deltagerne koste seg i to dager fyllt opp med flotte foredragsholdere, mat, drikke, deilige vårvær, fantastiske konferansierer; Linn Skåber og Sigrid Bonde Tusvik, artiser; Vinni og Timbuktu, undeholdning, rå DJ, prisutdeling, goodiebags og alt de måtte ønske. Det ble rett og slett ett knallarrangement, som jeg kommer til å huske for resten av mitt liv!

Jeg sliter med å få opp bilder fra mobilen min, men her kommer ihvertfall noen:


Utsikten fra hotellrommet mitt:)Meg og noen av jentene den første kveldenLinn Skåber er rett og slett helt strålende. Så utrolig morsom, lynrask i replikken, tvers igjennom profejsonell og så hyggelig!Klar for gallamiddag i ny kjole fra Lanvin og en limousin som tilbehør:)I dette flotte lokalet hadde vi gallamiddagen og prisutdelingen. Dette er ett gammely casino, ca 30 minutters kjøring ut far Barcelona sentrum. Helt RÅ setting for det som skulle bli en strålende kveld.

Flere bilder kommer!!

3 kommentarer

Du verden for en nyydelig datter jeg har, (ligner du kanskje litt på mamma,hehe... :)

SÅÅÅ moro å lykkes!! Selvfølgelig er det på plass med litt skryt da! Skulle bare mangle :-) Gratulerer med vel gjennomført arrangement! Klem

Else Nygaard

Karianne, nå er du faktisk litt beskjeden, dette var så gjennomført bra at ingen kunne gjort det bedre, tidenes fest og vanskelig å overgå neste år !!

Skriv en ny kommentar