Julen 2010

Her kommer ett lite bilderas fra dagene som har gått. Vi har hatt en fin familejul, akkurat slik det skal være. Nå gleder jeg meg bare til årene som kommer hvor Adele og Eline forstår litt mer av julen. Til at de gleder seg i ukesvis før julaften endelig kommer, maser om pakker, får ikke sove, sniker seg ned for å se oss pakke inn de siste gavene, henge opp julestrømper til dem, se tegnefilmer på morgningen, to små fulle av forventinger og glede.....ååååå det gleder jeg meg til:)

Her er årets julebord ferdig dekket:

Og her er to små julejenter ferdig pyntet:)Har en følelse av dette blir det årlige og obligatoriske familiebilde.............

Gaver var litt stas, selv om papiret var morsomt.
Pappa må hjelpe til litt


Hele familien samlet. Her ble det både pinnekjøtt, ribbe, stek, vossakorv og julepølser. Har spist for resten av året jeg nå.

Litt mammakos må til:)


Nye akebrett og nye bobledresser ble testet ut idag. Stor suksess!Vel hjemme etter aking. Da trengs litt påfyll. Her i form av min eneste bakst i år. Kokosmakroner fra 1-2-3 pakke. Aldeles nydelig. (sett bort ifra at papiret satt fast under kakene, at de ble harde som stein, og flate som pannekaker) Ellers bra. Kidsa digger dem.


Fortsatt GoD JuL!!!

4 kommentarer

Så fine de var på julaften:) Du også da selvfølgelig:)

Fortsatt God Jul snuppis:)

Sååå fine bilder, jav vi er heldige som kan være hele familien samlet på julaften..

Åh, så koselig å se bilder fra jula deres. Jentene har blitt så store! Og så vakre de var i julekjolene sine!

Fortsatt god jul!

så mange fine bilder da. Minner der gitt!!

Og bildet av hele familien var kjempe fint

Ha en flott dag

Klem Janne

Skriv en ny kommentar