En deilig søndagsmorgen består av:


To tente adventlys som minner om at det snart er JUL:)To fine jenter som spiser frokosten sin helt selvOg som holder seg i ro noen minutter slik at mammaen får drukket sin daglige latte og spist frokost. (forresten kunne jeg ikke fordra Cottage cheese for noen måneder siden men etter at jeg puttet oppi to skjeer blåbærsyltetøy ble det jaggu ikke så værst)To glade jenter som er såååååå storeNy julepynt i vinduet. Synes denne var så søt! Kjøpt på en nyoppdaget butikk i Ski: Nåløyet. Love it!Og en fin søndagsmorgen blir komplett hvis twinsa sysselsetter seg selv en liten stund. Da får jeg tid til andre ting. Som å blogge f.eks:)

Håper dere andre også har en fin morgen, og at dere er med i julekalenderen min. Fine premier!!!

GOD SØNDAG!!

5 kommentarer

Ella78

05.des.2010 kl.14:45

Nydelige jenter! Tenker det blir koselig med jul i år, nå begynner de jo å forstå litt mer av hva som skjer... :-) Ha en fortsatt fin adventstid!

MartineMack

05.des.2010 kl.15:01

ha en fin søndag! :)

Marianne

05.des.2010 kl.22:37

Herremin som de vokser til altså! Herlige som alltid :)

mariann

06.des.2010 kl.12:31

Ser ut som dere koser dere selv om far er på vift :)

Får du trent i morgen kveld??

08.des.2010 kl.10:05

ÅÅÅ så STORE de er. Så fina!

Stor onsdagsklem :)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits