Ukesupdate!

Her kommer en update på hvordan siste uken har vært. Dagene går jo fortere enn fortest, og bloggen lider litt av det i perioder. Men det vet dere jo, og jeg er meget fornøyd med at så å si alle leserne mine fortsatt henger med.

Her er noen bilder fra livet vårt siste dagene:


Lille sjuklingen koser seg hjemme denne uken. Og humøret er på topp selv om feberen ikke slipper taket.Eline og pappa på hytta i helgen.Litt fotoeksperimenteringSmask:)Når man er syk får man lov til det meste. Som f.eks å spise youghurt helt selv:)Mormor og morfar har vært å handlet litt til oss i Sverige idag. Drikke til store og drikke til små:)

Nå er det snart sengetid her i heimen, sov godt alle der ute:)

5 kommentarer

Mamma

05.nov.2010 kl.08:50

Da håper jeg drikken smaker godt, så fin Adele er i pysjen jeg kjøpte i Spania, ha en god helg. Vi drar til Trysil i dag, det er meldt knallvær i hele helgen, litt urettferdig, ikke sant:::::

Lene

06.nov.2010 kl.19:29

Så stor hun ser ut. :) Utrolig hva hår kan gjøre... ;)

Karianne's tvillingblogg

06.nov.2010 kl.19:45

Hehe, hinter du til at du savner litt hår hjemme hos deg Lene? :)

Kristin

07.nov.2010 kl.01:17

såå store de har blitt! og fått så mye hår!

fru Lyng

11.nov.2010 kl.21:12

så herlige bilder da. Og ja..så store de har blitt. Tiden virkelig flyr når en får barn

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits