Kanskje jeg skal blogge litt allikevel?

Bare litt?? Men da må det nok bli når jeg selv føler at jeg har tid til det og at jeg har noe å blogge om. Jeg skal lett innrømme at jeg har hatt litt ambisjoner for denne bloggen, og for at bloggen skal bli stor må man oppdatere ofte. Det rekker jeg rett og slett ikke lenger, og derfor valgte jeg å legge ned hele greia. Ikke minst som jeg skrev i forrige innlegg, vil jeg gjerne ha noe vettu eller morsomt å blogge om også. Men men, abistinensene ble for store. Jeg må blogge litt. Bare litt:)

Jeg savner det allerede hehe. Og på en uke har jeg ikke tatt ett eneste  bilde av jentene! DET er jo IKKE bra! Når man blogger passer man jo på å forevige hvert øyeblikk av ting som skjer, og plutselig glemmer man helt å ta bilder. Nei, sånn sett er jo bloggen godt for noe:) så om jeg ikke skal knips i ett kjør, så går det jo ann å legge ut litt av og til. Ja, jeg tror det får bli litt sånn.

Idag var vi på Ekeberg, hvor de har åpen gård med masse forskjellige husdyr som man kan se og klappe på. Gårdet er åpen hver dag. Helt supert!! Både store og små koste seg, og vi var jo en hel skoleklasse på tur. Masse gode venner tok turen innom. Det liker vi. en fin fin måte å bruke lørdagsformiddag på!

Nå er kidsa i seng og Vegard steker biff. Ikke ofte vi har biff altså. det merket jeg i går i butikken når jeg skulle handle.Aaaaante ikke hva jeg skulle kjøpe av kjøtt. vet knapt hva som er best av indre, ytre, entrcote osv. Men husbonden var fornøyd med kjøpet, så nå står vinen å lufter seg og biffen kommer straks på bordet. Mmmmmm, i love weekends:)

11 kommentarer

Linn

09.okt.2010 kl.19:53

Skal du slutte å blogge? Så trist da! Syns det er så koselig å lese bloggen din :) men forstår veldig godt hva du mener med tidsklemmen .. Den innhenter oss fortere enn forventet, gitt! Håper du slenger inn noen innlegg i ny og ne da! Klem!

Karianne's tvillingblogg

09.okt.2010 kl.20:59

Nei nå har jeg vel bestemt meg for å blogge litt allikevel:) hyggelig at du liker bloggen! God helg!

Marianne

09.okt.2010 kl.21:38

Jaaaaaaaaaaa, blogg!!! Blogg akkurat når og hvor mye du vil; da blir det som regel best både for deg og leserne ;)

Herlig, nå ble jeg glad!

Og jeg ler litt av "oss" som kan bli små-avhengige av denna blogginga.

Men jeg er kjempeglad for at du følte abstinensene; jeg liker jo så godt å lese og se hva du og dine fine holder på med :)

Hurraaaaaaaaaaaa!

grommis

10.okt.2010 kl.08:10

jej! Haha, ante meg at det kom til å bli slik:) GØY!

Ja, Ekeberg er stas! Gleder meg til våren/sommeren når Erika kan tusle rundt der og se på dyra:)

Mari

10.okt.2010 kl.17:50

Kjempekoselig at du er back in business! ;D Jippi!

Ha en fin uke, nyt det som er igjen av søndagen også... :-)

10.okt.2010 kl.18:40

Herlig at du er tilbake med bloggen din, var så trist da du skulle legge den ned. såååå glad du er tilbake.

mariann

10.okt.2010 kl.20:35

Håper dere har hatt en fin søndag. Vi fikk fyllt opp timeplanen så søndagen har fløyet av gårde. Håper på en god natt :) KLEM

Ella78

12.okt.2010 kl.12:30

Nei, nå ble jeg glad!! Etter å ikke ha sjekket innom på en uke hadde det plutselig skjedd ting her inne likevel!!! Selvfølgelig forstår jeg tidsklemma. Likevel er det supert å få se bittelitt av hva som skjer i livet deres, selv om det ikke blir så ofte... Fortsett slik du selv føler for det! Jeg fortsetter å titte innom!!!! :-)

ida

12.okt.2010 kl.19:21

Å så bra at du fortsetter! Synes det er kjempegøy å følge med her inne:-) Selv om jeg ikke kommenterer så ofte.

Bente

18.okt.2010 kl.08:51

Ja, så kjempebra at du fortsetter :) Måtte bare inn å snike selv om jeg jo visste at du hadde sluttet og der var det jaggu meg liv igjen :)

Ragnhild Angelica Mosseby

23.okt.2010 kl.20:46

Ja, fortsett å blogge!! :O) Morro at du viser dine Hipstomatic-prints :O)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits