Tilbake fra Barcelona

Da er jeg tilbake etter en jobbreise til Barcelona. Jeg jobber nå som prosjektleder for ett stort event selskapet jeg jobber i skal holde i februar, og dersom vi når de målene vi har satt oss skal dette eventet avholdes i fantastiske Barcelona!! Har derfor vært der nede å gjort litt research.

Her er noen bilder fra turen:


Helt ok utsikt fra hotellet vi bodde på:)By night6 filer i rundkjøringen. Hmmm, har en følelse av at en del nordmenn hadde begynt å svette litt her.......Roof top terraceDo you want some dessert?
På Kastrup flyplass på vei hjem. Trodde ikke helt på hva jeg så. Er det virkelig julepynt? Seriøst?? Altså, har det ikke nettopp vært sommer? Hjelpes altså, jeg gir meg ennå over. Julepynt i september?? Det får da være grenser! Og det var ikke bare litt heller vet du, neida, det var hele butikken. ..................Fy fy fy.

Fin tur har det vært, kun jobb, men veldig lærerikt og spennende. Nå krysser jeg alle fingre og tær for at våre  deltagere gjør jobben sin og litt til de neste månedene slik at vi kan ta turen hit igjen i februar. I hope!!

Borte bra men hjemme best. Gjett om det var digg å hente jentene i barnehagen idag! Ååååå de smilte fra øre til øre når de så meg. Beste følelsen i verden. Nå er det Grey`s hvert øyeblikk. Nyt kvelden videre folkens:)

5 kommentarer

Julepynt, fysj fysj... det får da være grenser...

Nå gleder jeg meg veldig til turen i morgen :).... Håååååper vi også får deilig vær.

KLEM KLEM

Åhhhh, du bodde jo på hotellet rett ved der jeg bodde. Kjente du igjen gaten? Savne, savne....:)

Ja Lill det gjorde jeg faktisk. Skjønte med en gang at her har jeg vært før. Har jo sett fontene showet der også før jeg.

Så spennende jobb du må ha!? Er du journalist? Hvordan trives jentene dine i barnehagen? Vi skal også snart flytte, og jeg gruer meg til alt styret! Har dere flyttet langt?

Hei Ragnhild:)

Veldig spennende jobb ja, er meget tilfreds med den! Jeg er ikek journalist, men jobber innenfor salg. Akkurat nå skal jeg være prosjektleder i fem måneder. KJempespennende!

Æsj ja, flytte er ekstremt kjedelig! Men det gikk faktisk gasnke greit hos oss. Tar jo noen dager å pakke ned, og det er nesten det kjedeligste. Benytt ett flyttebyrå, det er vel verdt pengene. Da tar de alt dere har på ett eller to lass og du kan bare stå å peke på hvor alle tingene skal. Og å pakke opp igjen av eskene er faktisk ganske ok. Da får du alt der du vil, lage systemer go ikek minst fått kastet masse!

VI flyttet innenfor kommunen, ca 10 min avstand. Hva med dere?

KArianne:)

Skriv en ny kommentar