Thank God It (was) Friday!

Helgen har fått tilbake sin mening! Også så deilig det er med helg!! Har alltid vært fan av helg altså, misforstå meg rett, men når man får barn, og spesielt de første månedene når alt går i ett, og du ikke hverken vet eller bryr deg om det er tirsdag eller lørdag, eller om klokken er tolv på dagen eller tolv på natten, ja i den perioden er ikke helg så viktig. Men nå, nå som barna har blitt større, man har (nesten) begynt å jobbe igjen, det er barnehage, flytting, trening og alt det der, ja da er det SYKT deilig når helgen endelig kommer. I går kunne jeg nesten ikke vente med å få barna i seng, lage meg god fredagsmiddag, slenge meg på sofaen og nyte stillheten, gullrekka, pepsi max og godis. Ahhhh, det var SÅ digg. I LOVE FRIDAYS!!!!

 


Mariann kom på besøk i går formmiddag, og vi koste oss i solen på terrassen med hver vår latte. Det var kjempevarmt ute! En fin sommerdag midt i september:)Hentet barna i barnehagen og da måtte de jo få litt fredagsgodis:) Smoothie er sååååå godt:)Kyllingtortillas, gullrekka og topp lesestoff. Kan jo ikke bli stort bedre:)

Da var det lørdag og jeg tenker vi gjentar gårsdagen i kveld også. Burgere står på menyen i dag. God helg alle sammen, nyt den!!

4 kommentarer

Sharetheday

18.sep.2010 kl.13:13

håper helgen blir super!!

Så søte barn på bildet :-)

Mona

18.sep.2010 kl.14:03

Hehe, innlegget kunne jo ikke passet bedre til mitt innlegg ;)

Good helg til dere! Håper dere koser dere i nyhuset.

Jeg jobbe i morgen også, så blir nok ikke noe helgekos da heller.. Æsj

sophia

18.sep.2010 kl.17:17

en skikkelig blåveis lille søta har fått seg

Karianne's tvillingblogg

18.sep.2010 kl.18:49

Uff ja, datt noe veldig her om dagen. Stakkars liten. Men legen finner hverken brudd eller tegn på hjernerystelse, så har heldigvis gått veldig bra:)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Oppegård

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits