Fine Villa Malla!!

Anbefaler alle å ta turen ut hit! Vi storkoste oss i går. Kjempefin opparbeidet sandstrand inne i en vik noe som gjør at vannet også holder grei tempratur. Langgrunt med sandbunn, brygge å hoppe fra, nyyyyydelig lunchbuffe (man må ikke spise der, men man har muligheten) isbar, rett og slett ett veldig trivelig sted. Ikke langt å kjøre heller, ca en halvtime her fra Kolbotn. Anbefales!


6 kommentarer

Der så det fint ut!!

Også så mye god mat:)

Tror vi må ta en dag der ila ferien ja. Tenkte å ta en tur i fjor, men med så dårlig vær var det jo håpløst. Så ut som jentene koste seg veldig - foreldrene også;-)

hei.

jeg ville bare si at i dag når jeg åpnet postkassen hadde det komt en pakke til meg. har fått mario badescu produkten jeg vant på konkurransen din, og jeg må si jeg er fornøyd:)

jeg har testet ut alle produktene, og jeg kommer nok til å kjøpe mere av det merket i fremtiden!

super fornøyd :D

Vi var der for noen helger siden og det er kjempekoselig der:)

Og så store jentene har blitt!!! :) Godt dere koser dere med ferie, det gjør vi også!

Bente G: så hyggelig at du ble fornøyd! Liker de kjempegodt selv og har kjøpt meg flere av produktene. Husk å klikke inn på sidene til produktene via min blogg da hvis du vurderer å kjøpe noe. da blir jeg glad hihi:) god helg!

Det er jo der vi skal ha bryllupsfesten våres. Går fort dit nå :o) Kjempe koselig sted. Vi har vært der flere ganger :o)

Skriv en ny kommentar