Fine Villa Malla!!

Anbefaler alle å ta turen ut hit! Vi storkoste oss i går. Kjempefin opparbeidet sandstrand inne i en vik noe som gjør at vannet også holder grei tempratur. Langgrunt med sandbunn, brygge å hoppe fra, nyyyyydelig lunchbuffe (man må ikke spise der, men man har muligheten) isbar, rett og slett ett veldig trivelig sted. Ikke langt å kjøre heller, ca en halvtime her fra Kolbotn. Anbefales!


Stikkord:

6 kommentarer

mammantiljessica

05.aug.2010 kl.10:59

Der så det fint ut!!

Også så mye god mat:)

ida

05.aug.2010 kl.19:19

Tror vi må ta en dag der ila ferien ja. Tenkte å ta en tur i fjor, men med så dårlig vær var det jo håpløst. Så ut som jentene koste seg veldig - foreldrene også;-)

Beate G

05.aug.2010 kl.20:50

hei.

jeg ville bare si at i dag når jeg åpnet postkassen hadde det komt en pakke til meg. har fått mario badescu produkten jeg vant på konkurransen din, og jeg må si jeg er fornøyd:)

jeg har testet ut alle produktene, og jeg kommer nok til å kjøpe mere av det merket i fremtiden!

super fornøyd :D

grommis

05.aug.2010 kl.23:29

Vi var der for noen helger siden og det er kjempekoselig der:)

Og så store jentene har blitt!!! :) Godt dere koser dere med ferie, det gjør vi også!

Karianne's tvillingblogg

06.aug.2010 kl.00:40

Bente G: så hyggelig at du ble fornøyd! Liker de kjempegodt selv og har kjøpt meg flere av produktene. Husk å klikke inn på sidene til produktene via min blogg da hvis du vurderer å kjøpe noe. da blir jeg glad hihi:) god helg!

Hanne

08.aug.2010 kl.22:32

Det er jo der vi skal ha bryllupsfesten våres. Går fort dit nå :o) Kjempe koselig sted. Vi har vært der flere ganger :o)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits