Sorgenfri og Villa Malla

Ikke så dumt å ha ferie altså. Da kan man  bare planlegge fra dag til dag hva man vil gjøre. I går dro vi inn til byen og spiste lunch på Sorgenfri på Aker Brygge etter anbefaling fra Smula. Smula er Vegard`s kallenavn på Petter. Og der måtte man visstnok spise Aalborg fat. Helst med akkevit eller akkeshit som jeg kaller det, men det var tross alt tirsdag og klokken var tolv så akkurat det droppet vi. Uansett passet det fint med en slik dansk lunch da vi snart drar til Denmark!! Alle kidsa koste seg med loff som de hev utover gulvet og lagde spetakkel akkurat slik som disse tre kan. Søte er de da.

Idag går ferden til Villa Malla på Hurum. Har du vært der?? Kjempefint sted med sandstrand, badebrygge, restaurant, palmer osv. Litt syden. Ingen spiseplikt og man kan komme å bare være der på stranden. Blir nok begge deler på oss.

Stikkord:

4 kommentarer

mamma

04.aug.2010 kl.11:03

Så flinke der er til å finne på forskjellige ting. Høres ut som der koser dere ordentelig.......Fortsett med det--

Cecilie

04.aug.2010 kl.16:46

Villa Malla er fantastisk! Vi var der i fjor sommer og nikoste oss, utrolig deilig mat! :)

Karianne's tvillingblogg

04.aug.2010 kl.20:12

Ja veldig god mat!! Spiste oss altfor mette idag,buffet er farlig når ALT er godt hehe:)

Mina

04.aug.2010 kl.20:13

Vi skal i bryllup på Villa Malla i september, det blir bra! Det er kjempefint der! Håper dere koste dere!

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits