Drøbak<3

(de tegnene i overskriften der skal se ut som et hjerte. Noen som vet hvordan jeg kan lage ordentlige hjerter?)

I går var vi å besøkte noen venner på hytta deres i Drøbak. Så deilig å ha ett slikt sted! Jeg vil åååååå!!
Idyllisk og flott var det. Jeg var klar for å hoppe i sjøen (eeeeeeelsker jo å bade), men fikk ikke med meg de andre pysene så vi holdt oss tørre på land.

Idag begynner vi på uke 4 av ferien. Dagene går jammen fort! Denne uken skal vi særdeles lite, bare slappe av hjemme og forhåpentligvis få brukt de nye hagemøbelene som ENDELIG har kommet. Hvor blir det av solen?? Jeg setter all min lit til at august blir en super måned!

Har forresten blitt skikkelig sutrete babyer disse to her. Må bæres eller sitte på fanget HELE tiden. Spesielt når jeg er i nærheten. Jeg kan ikke gå rundt hjørnet inn på kjøkkenet engang før de hyler. Og når de ikke krabber eller går enda klarer de jo ikke å komme etter heller. Leker fint sammen ett kvarter på gulvet, men så begynner sutringen. Råd mottas med takk!

8 kommentarer

så nydelig hage du har:)

Så søt en blogg :)

Kos dere videre i dag og kveld!

Nydelige jenter, Karianne!! Lekte masse med de på hytta før du kom..

De er nok inne i en "daltefase". Kommer i den alderen, de er veldig klar over mamman og pappan sin. De er nok slik en periode, også går det over litt etterhvert. Får bare innse at sånn ER naturen :)

Hallo, du har vært akkurat slik, dette er noe du må gjennom.. alle mødre (tror jeg) har vært gjennom dette......

SHIFT + < + 3, da skal det bli ♥ på bloggen :)

Har det akkurat som du med mine tvillingjenter. De ble 1 år på fredag, og følger etter meg overalt - til og med på do hvis jeg ikke husker å lukke døra skikkelig etter meg:) Vi må nok bare igjennom dette tenker jeg...Har 5 barn og kan ikke huske at det har vært så ille med de andre, men ikke så rart kanskje siden det denne gangen er dobbelt:)))en som maser rundt hver fot...

Skriv en ny kommentar