Drøbak<3

(de tegnene i overskriften der skal se ut som et hjerte. Noen som vet hvordan jeg kan lage ordentlige hjerter?)

I går var vi å besøkte noen venner på hytta deres i Drøbak. Så deilig å ha ett slikt sted! Jeg vil åååååå!!
Idyllisk og flott var det. Jeg var klar for å hoppe i sjøen (eeeeeeelsker jo å bade), men fikk ikke med meg de andre pysene så vi holdt oss tørre på land.

Idag begynner vi på uke 4 av ferien. Dagene går jammen fort! Denne uken skal vi særdeles lite, bare slappe av hjemme og forhåpentligvis få brukt de nye hagemøbelene som ENDELIG har kommet. Hvor blir det av solen?? Jeg setter all min lit til at august blir en super måned!

Har forresten blitt skikkelig sutrete babyer disse to her. Må bæres eller sitte på fanget HELE tiden. Spesielt når jeg er i nærheten. Jeg kan ikke gå rundt hjørnet inn på kjøkkenet engang før de hyler. Og når de ikke krabber eller går enda klarer de jo ikke å komme etter heller. Leker fint sammen ett kvarter på gulvet, men så begynner sutringen. Råd mottas med takk!
Stikkord:

8 kommentarer

fine bilder:)

Beate G

02.aug.2010 kl.17:24

så nydelig hage du har:)

hjelpmegselv

02.aug.2010 kl.19:25

Så søt en blogg :)

Kos dere videre i dag og kveld!

Carina

02.aug.2010 kl.21:06

Nydelige jenter, Karianne!! Lekte masse med de på hytta før du kom..

Marie

02.aug.2010 kl.21:34

De er nok inne i en "daltefase". Kommer i den alderen, de er veldig klar over mamman og pappan sin. De er nok slik en periode, også går det over litt etterhvert. Får bare innse at sånn ER naturen :)

mamma

02.aug.2010 kl.22:46

Hallo, du har vært akkurat slik, dette er noe du må gjennom.. alle mødre (tror jeg) har vært gjennom dette......

Vibeke

06.aug.2010 kl.22:10

SHIFT + < + 3, da skal det bli ♥ på bloggen :)

Tone

09.aug.2010 kl.01:36

Har det akkurat som du med mine tvillingjenter. De ble 1 år på fredag, og følger etter meg overalt - til og med på do hvis jeg ikke husker å lukke døra skikkelig etter meg:) Vi må nok bare igjennom dette tenker jeg...Har 5 barn og kan ikke huske at det har vært så ille med de andre, men ikke så rart kanskje siden det denne gangen er dobbelt:)))en som maser rundt hver fot...

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

Gift med verdens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden. Lurer du på noe eller ønsker kontakt: kariannestvillingblogg@hotmail.com

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits