Tenk at en grå tirsdag kan bli SÅÅÅ fin!

Det hele startet med at hagemøblene ENDELIG kom på døren. Ahh det var jammen på tide altså! Tror vi bestilte de i mars jeg. Sånn går det vet du når mannen i huset skal prøve seg på nettshopping. Huff og uff. Men etter noen kontainerlass fra Kina, manglende bestillinger, for få kolli, feil avkrysning av produktnummer osv kom de altså idag. Dog ikke helt det vi bestilte (det er vel for mye å forlange.............) men nesten. Og kanskje bedre på sikt. Undertegnede gir seg ikke før vi har fått en fin kompensasjon og da kan dette bli vel så bra.

Ihvertfall, etter at møblene meldte sin ankomst fant nydling 1 og 2 ut at det var på tide å våkne og idag ble det nye Ralph Lauren kjoler på snuppene:

Litt etter lunchtider tok vi turen til Sandvika Storsenter for litt spontanshopping.
Det første jeg kom over var alt av Reima klær til halv pris på Barnas Hus. Reima er visstnok det som gjelder har jeg hørt når det gjelder uteklær til barn så da var det jo bare å slå til:


To fleecedresser to regntette utedresser og to regntette luer. Alt til den nette sum av 1400 kr,- Det kaller jeg ett kupp!

Mens jeg handlet tok Vegard seg en liten trilletur på senteret med jentene og når han kom tilbake sa han at jeg kunne dra innom Zen spa (ja det er spa på dette senteret!) og få en 20 minutters fotmassasje! Hvor deilig var ikke det da! Heldig jeg:)

Etter fotmassasjen måtte det handles litt på salg og dette ble med hjem:


Fin kjole fra Ilse Jacobsen. Like fin utenpå jeans og tights, eller bare som kjole:)


Og denne fine saken fra Ti Mo fant jeg til halv pris. Happy happy!

Noen leker ble med hjem idag, må skifte ut babylekene med noe mer spennende og dette slo ann:


Etter at kidsa var i seng dro jeg på Elixia og Dans Aerobic sto på menyen. Nå er jeg ferdig trent og dette ble middagen idag. Eggerøre, salat og serranoskinke.


Og nå skal vi slenge oss på sofaen begge to og se på de Frustrerte fruene og spise hver vår skål med jordbær og vanlijekesam. Har du ikke prøvd det på jordbær er det på tide!


Fin tirsdag eller hva?

God natt alle sammen:)

5 kommentarer

Reima er veldig bra!!Har utedress til Jessica i det merket og flere luer:)

Så mye fint du har shoppa!

Høres ut som en alldeles nydelig dag må jeg si! Min besto av jobb, bli våt på vei hjem, kink i nakken.

Nesten det samme da ;)

Veldig mye fint på shoppingfroten og da du! De kjolene dine var rett og slett nydelige. Begge to! Er det ikke yummy mummy det heter? ;)

Har også fått anbefalt Reima og merket Friends som føres av Coop av alle ting. Har kommet høyt opp i tester hos Foreldre og Barn osv.. både dressene, ullklærne (økologisk) og skoene skal være bra.

Nå har vi kjøpt allerede, men det er jo greit å følge med :)

Hørtes ut som en perfekt tirsdag. Har du tenkt mer på PT? God tur til fjells... vi prates lørdag/søndag. KLEM

Dette hørtes ut som en fantastisk tirsdag, mye bra på shoppingfronten!! Var nettopp innom Ilse Jacobsen på ferien og endte opp med de nydeligste hvite paljettballerinaene :p er jo umulig å gå tomhendt ut! Så tøffe kjolene til jentene var også, skikkelig sporty :)! Og hallo- for et Reima-kupp!!! Vi har jakker og dresser til bhg bruk til de små her, virker bra så langt! Håper resten av uka blir like fin!!

Snakk om og få gjort unna masse på bare en dag da :o) Så masse fint i tilegg. Det må jo bare bli en vellykket dag det! Reima er helt supert. Brukte det til Casper og bruker det til Vanessa. Spørs om ikke Barnas Hus står på agendaen her i morgen hvis det er noe Reima igjen da... Og jo da det heter Yummy Mummy ;o))) Ha en fortsatt strålende uke. Jeg har forlatt bloggverden for en stund... Er så masse og styre med om dagen men kommer sterkt tilbake til høsten! Klem til deg

Skriv en ny kommentar