Ny morsom leke:)

Er det bare meg, eller er det flere som synes det rett og slett er litt vanskelig å kjøpe leker? Skjønner liksom ikke helt hva jeg skal kjøpe jeg. Enten er det for komplisert med masse knapper og greier, eller så er det sånne søte myke babyleker. Har noen av dere tips til gode leker til 9-10 mnd gamle babyer, tas de i mot med takk!

tvillingtreffet her om dagen fikk vi låne med oss denne hjem da.Og gjett om den er top!. De digger den, kan leke lenge med denne her. Må nok kjøpe noe mer ala dette tror jeg:I gårt var Vilde (lillesøster), Adele, Eline og jeg på harrytur. Å hjelpes, det var det ikke bare vi som var. Gud å mye folk. Har aldri sett så mye folk på Nordby. Men vi fikk da kjøpt det obligatoriske. Pepsi max, ramløsa, godis, kjøtt, karbonadedeig og alt det der. Hehe, vi er jo litt rare vi nordmenn som driver med dette? Hvor mye penger tror dere man sparer egentlig? Hvis du legger til bensinpenger, cafebesøk osv? Sikkert ikke mye. men det er jo så koselig å ta en slik utlandstur. Vi tar det som en utflukt vet du, hehe.:)Husk konkurransen min da dere! Trykk HER og vinn deilige ansiktsprodukter!!!

10 kommentarer

Den leken så jo kjekk ut !! Her begynte de å interessere seg for klosser og duplo i den alderen. Har en sånn stor boks med duplo, og det er veldig kjekt å tømme den ut og hive klosser oppi igjen. Men kanskje dine er litt små enda...

Harrytur til Sverige er vel forbeholdt dere østlendinger.. driver ikke med slikt på denne kanten av landet :-)

Heidi mamma til Emma og Mina.

VANN - du skal se igjennom årene at ingen leker klarer å slå interessen for vann. Hm, hva lekte mine med på den alderen. Jeg husker jeg leitet ette sånn speil som triller bortover gulvet, så de skulle krabbe etter det - ble ikke sånn når jeg endelig fant den. Baller er moro, kjeler og sleiver til å lage lyd med. Klosser til å rive ned, så der trenger de jo en som bygger for seg. Mine to hadde endel biteleker,så jeg byttet litt på. Og noen leker med lyd. Sånn barnepiano er fryktelig slitsmt for oss voksne, men enkel knapper for de små - og det er moro å klare selv.

Må tenke etter hva sm var populært jeg...

Små bøker, til å spise på mer enn å se i. Drømmehagen smakte veldig godt, finnes bøker av de til å henge fast i vogna, veldig praktisk.

Og harrytur er digg selv om vi egentlig ikke sparer så mye det.

Puffet ris fungerte bra i den alderen der. Veldig moro å spise, så det ble strødd utover gulvet. Da kunne de holde på i lange tider med å få i seg disse riskornene.

Ellers så har det vært leker som lager lyd når de gjør noe, vi har blant annet en giraff hvor de putter ballen inn i munnen på giraffen, og så triller den rundt og rundt og lager lyd til den kommer ut. Du kan også trykke den på hodet og så spiller den en melodi. Perfekt i den alderen der de begynner å reise seg opp og skal stå litt. Vi mangler to baller på vår, av 4 totalt, så du kunne sikkert fått vår om du vil. Gutta er litt mer interessert i biler og lego om dagen. :o) Si ifra om det er av interesse. Mulig jeg har noe annet jeg kan slenge med også.

Denne døra har vi og den lekte datteren min med fra ca 8 mnd og til hun var rundt 2 tror jeg.. Nå har sønnen min på 10 mnd overtatt og han synes den er kjempefin:)

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=30446&pcat=bulnl

Bankebrett fra Brio! Husker sønnen min (nå 8) digget det. Ellers så er det vel det som ikke er leker som er mest moro! Tomme bokser og kjøkkenutstyr.

Helt enig, vanskelig å vite hvilke leker man skal kjøpe til den alderen.

Jeg kjøpte nettop slike plastkopper stabla i hverandre, som man kan stable til tårn, og de falt i smak hos Jonas som er 9 mnd!! Andre favoritter hos han er ta-og-føle på bok og et slags tog fra Brio hvor det er noen klosser oppå som går rundt når du drar i toget. Ikke så lett å forklare ;)

Lamaze-leker har også vært veldig populært, men begynner kanskje å vokse fra de nå.

Og du skal ut å kjøpe nå, kan jeg tipse deg om at det er halv pris på så og si hele lekebutikken på Glasmagasinet i Oslo! Flotte Brio-leker var plutselig ikke så dyre lenger da... ;)

God Helg!

New blogg, my friend ;)

Du; her har jeg mange tips! 1 1/2-liters flasker, ipodlader, gamle mobiler, aviser og sko.

Kjempegreit! Slipper å kjøpe noe som helst ;)

Hehe.. men særiøst; bortsett fra ikke-leker så er bankebrett noe av det kuleste her. Særlig om vi sier "bang bang bang" mens vi holder på.

Heidi mamma til Emma og Mina.

Da har jeg tittet tilbake på bilder av jentene mine på samme tid, pappesker de kunne sitte i og tomme flasker var også veldig stas. Flasker kan jo fylles med vann og konditorfarge, det er sikkert spennende. Eller perler og små knapper med farger. Lim igjen korken med limpistol, så jentene dine ikke på noen måte får opp de flaskene med perler og sånt. Hvis det er en ide da. Små dyr og figurer var også populært da, det er det nå også. Så jeg hadde satset på sånne ting du kan lage selv, eller ha en god stund framover.

Vi har også en ball med vann og en and i, den ruller så fint bortover gulvet og var artig. Og små og store baller. Selv om de forsvant for jentene, motiverer til å komme seg framover, for mine rygget mye bakover.

Tusen takk for alle supre tips! Nå skal kreativiteten blomstre her;)

Skriv en ny kommentar