07.07.07

Ja denne fine datoen er vår bryllupsdato, og jammen er det ikke nøyaktig 3 år siden jeg gikk ned kirkegulvet etter tonene fra Öppna din dörr, ganske så forventningfull og spent, og der oppe sto verdens beste mann og ventet på meg. En fantastisk dag!!! Noen ganger kunne jeg ønske jeg kunne gifte meg på nytt, med samme mann da så klart, bare for å få oppleve denne dagen på nytt. Det var verdens beste bryllup og fest, og jeg unner alle å oppleve det samme!


På vei til kirken. Ikke lenge igjen nå!


I do:)


Endelig gift, og klare for bryllupsfest!

Jeg synes det er hyggelig at man fortsetter å markere bryllupsdagen, og istedenfor å gå ut å spise idag, har vi gått til innkjøp av denne:


ÅÅÅÅÅ jeg er så fornøyd!! Endelig skal det lages latte til den store gullmedalje her hjemme. En slik burde jo være obligatorisk i ett hvert småbarnshjem. Hurra hurra, jeg er så glad!

Og siden det er bryllupsdag fikk jentene smake på saftis. Mmm, det var godt det:)


PS: Følg med på bloggen her senere idag eller i morgen. Da kan dere vinne fantastiske ansiktsprodukter fra Mario Badescu!!!

4 kommentarer

Åååh, så fine dere og særlig du (BRUDEN er alltid finest:)) var! Gratulerer med bryllupsdag! Det ER viktig å markere slike dager, syns jeg! OG ja, man burde absolutt fått gifte seg på nytt med samme mann.. Så på TV en dag at Stål Talsnes og kona gjør det hvert 5. år eller noe. Da jeg fortalte det til mannen sa han bare at det var uaktuelt ;P Vi skal i bryllup i helgen og jeg gleder meg, få suge inn litt kjærlighet:)

Så fiiin du var!!

Gratulerer med bryllupsdag!!

Vi feirer snart 4 år...

Tusen takk dere:) ja man føler seg ganske fin på en sånn dag:)

Å, du var skikkelig nydelig:) Hørtes ut som en flott dag. Gratulerer med bryllupsdagen!!
Jentene dine har blitt skikkelig store og nydelige forresten. Også så mye hår! Sånn Nespressomaskin har jeg kjempelyst på. Mannen min drikker ikke kaffe, så han skjønner ikke helt viktigheten av noe sånt noe, hehe. Men jeg SKAL ha en sånn en. Venninna mi har akkurat samme som dere, og kaffen er jo skikkelig god.

Skriv en ny kommentar