Ny Weber på plass!

Endelig fikk vi kjøpt oss en skikkelig grill! Igår kjøpte vi en finfin Weber grill, det eneste som gjelder visstnok, i følge grillkongen her i huset:)
Så nå er den montert og plassert på terrassen. Skal garantert invies i kveld!Sommer er til for grilling og når man ikke har sin egen grill (ja nå har vi det da) så må vi grille hos andre:)
Her er vi hos Lill, Petter og Matheo på søndag,


Om ett år eller to må nok jentene passe seg for den lille sjarmøren:)


Ingen sak når man har så fine tanter og onkler:)


Og hva er bedre enn fine venner som er hjemme i permisjon samtidig som meg! Heldig jeg. I går møtte jeg disse fire finingene på Kolbotn til lunch:


Emilie og Mariann


Og Iben og Nina:)

Nå skal vi spise frokost her, grøt til de små og brød til den store. Så håper jeg været blir enda bedre utover dagen, da blir det nok stranda på oss. Eeeeeelsker sommer, gjør ikke du?
Stikkord:

2 kommentarer

mary

29.jun.2010 kl.12:25

Grattis med ny grill, og takk for igår ja, selvom det ble litt masete med mini... stakkars lille. Jeg er litt støl etter yogan igår, men er veldig klar for en runde idag også, så håper det løsner til kvelden. Om jeg orker kommer jeg en halvtime før og løper, men muligens jeg går opp istedet :)

KOs deg i sola idag. KLEM

Kristin

30.jun.2010 kl.00:40

Åå, så mye hår de har fått! Nydelige barn :)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

Gift med vedens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits