Utlandsvisitt, bursdag og St.hans:)

Litt lite blogging fra meg de siste to dagene, har gått litt i ett her i tillegg til at nettet lever sitt eget liv her i heimen. Men, nå er jeg back in business og her er noen bilder fra de siste dagene.

I går besøkte vi som sagt Ida og Sarah på hytta i Strømstad. Der var også Mona og Daniel, veldig koselig å se alle fire barna samlet. Vi måtte jo le litt, for 2 år siden var vi i St.Tropez, drakk rosè vin til lunch og lå strake time etter time på stranda. I år er det aktivisering, mating, trilling, leking  og bleieskift som står på programmet. Livet forandrer seg med kids gitt:) Men kos er det jo da, se bare på den herlige gjengen her:
Eline koste seg på hytta:)


Og fine Daniel sjarmerte alle jentene så klart!


Adele og meg


Og Ida og Sarah


Og i går kveld, vel tilbake fra Strømstad og etter at barna var i seng, kom jeg meg en liten tur inn til byen hvor jeg møtte kollegaene mine på Olivia. En fin gjeng som jeg gleder meg til å komme tilbake til om noen måneder!Idag er disse to nydlingene 9 måneder!!! Tiden flyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyr! Se så fine:)


Og nå har vi kost oss med grilling, is og deilig sol på terrassen. Livet er ganske fint i grunn:)

Vilde og Vegard

Ha en fortsatt fin St.Hansaften der ute!

3 kommentarer

Mamma

24.jun.2010 kl.10:11

Så fine bilder av jenten, utrolig at de har blitt 9 mnd allerede. de er bare helt skjønne....

mariann

24.jun.2010 kl.12:40

Fine bilder av kidsa :) Nå er det ikke lenge til freddan og helg, jippi. Ha en topp torsdag. KLEM

Mona

25.jun.2010 kl.12:37

Takk for en superhyggelig dag i strømstad! Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

Gift med vedens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits