Gjør klart til visningshelg!!

Lørdag og søndag skal vi nemlig ha visning av huset vårt. Hjeeeeeeelp, kjenner at det er litt skummelt. Har bestemt oss for å prøve å selge, og får vi en bra pris gir vi rett og slett fra oss hjemmet vårt til noen andre. Litt klump i magen er det vel lov å få av sånt??? Det er jo så fint her! :( Men, for all del, dette gjør vi jo kun av egen vilje. Vi ser oss om etter noe større, og det er jo trygt å vite hva man har av penger å rutte med før man kaster seg inn i en budrunde. Så nå håper jeg vi får en knallpris, og at det blir lagt ut noen fine hus på FINN som vi kan kjøpe:)

Her i heimen er noen trøtte barn lagt i seng etter en kjempefin dag med to andre tvillingpar og mammaene deres. Vi gikk lang tur idag, helt til golfbanen, hvor vi hadde piknik og koste oss:)
Og i går var Rikke og jeg i byen (og kidsa da så klart) og møtte Marianne og lille nydelige Alfred.

Her er noen bilder fra siste to dager:

Og forresten dere, tusen takk for alle oppmuntrende og positive tilabkemeldinger jeg fikk på "Kaste inn blogg-håndkle" innlegget mitt. Det ga meg inspirasjon, så dere blir ikke kvitt meg helt enda:)


Jammen blitt fint utpå Tjuvholmen du!

Og på rådhusplassen møtte vi noen crazy italienske turister som ville ta bilde av alle barna. Har de ikke barn i Italia??


Lille nyyydelige Alfred. 2 måneder gammel:)


Adele koser seg på Åpent BakeriDagens lunchtreff med Heidi og Lene


Og 6 barn:) Lurer på om folk som ser oss tror at vi er en barnehageavdeling på tur??Jaja, nå må jeg rydde videre! God kveld alle sammen!

6 kommentarer

Åj, spennende da! Håper dere finner drømmehuset i løpet av sommeren:)

Må le av italienerne ja.. merkelig?!

Ha en fin ryddings!

Huset over gata er til salgs, desverre er det Foss&Co som selger og da kan det bli vanskelig for dere å kjøpe... men dere er hjertelig velkomne i nabolaget :). Smsés i morgo.

så spennende. Lykke til med ryddingen. Ikke misunnelig på det:o)

Lykke til, ja. Klart dere får knallpris, er jo så fint hos dere. Og takk for koselig lunsj. Selvom været sviktet litt på slutten... Flere byturer får det bli, før jeg begynner å jobbe-HJELP!

God helg til der, vi reiser på hyttetur straks. Snakkes til uken. Klem

Lykke til i helgen, det kommer sikkert til å gå bra.... Glad for at du fortsetter med bloggen.

Kjempe flott blogg du har =).

Ligger huset deres ute på FINN? Hadde vært så spennede å sett =)

Kari Anne

Skriv en ny kommentar