I`m back!

Beklager mitt fravær fra blogglandia de siste dagene men slik blir det når man er på fjellet uten nett.

Vi har hatt noen finfine dager på hytta sammen med vennene våre Rikke og Petter, og lille Hedvig, som er født 2 dager senere enn Adele og Eline. Kost oss masse med god mat og drikke, og hyggelig selskap. Sola derimot måtte vi se lenge etter. Vi har nå hatt hytta vår på Trysil siden påsken 2009, og jeg har fortsatt til gode å ha fint vær der oppe..........Men men, vi lar oss ikke knekke av litt dårlig vær! (selv om jeg blir litt sur der og da...)

Jaja, her ble vi plassert....................Hvor er de voksne tro???


Der er de ja!

(hihi, neida, her lå alle de små i vognene ved siden av oss, og på bildet over var vi nok ikke så langt unna da heller. Ikke helt uansvarlige dahhhhh:))

Etter en tre timers lang biltur hjem i går, med undertegnede sammenklemt mellom to bilseter i baksete (trodde egentlig ikke det var plass til meg der, så trangt er det), med èn flaske i den ene hånda, og konstant trøsting og smokkeinndytting med den andre, kom vi oss hjem. Ja for ikke å glemme den lille pitstopen mor kommenaderte innom IKEA av alle steder på veien hjem da. Lurt......... Kom oss nå hjem til slutt og da lagde jeg favorittretten til Vegard. Han fortjente vel det:


Wok med kylling, red curry, kokosmelk og grønnsaker. Når jeg lager dette får han lov til å spise så mye han vil hehe:)

Idag har vi tatt i bruk sportsvogna for første gang:

Her lurer de nok fælt på hva vi har gjort med den deilige vogna deres:) Men etter å ha fått oppi deilige poser og teppe foran, sovnet begge to mens mor og far gikk tur i regnet, kjøpte god kaffe og tittet på hus til salgs. (ja vi leker litt med tanken på å flytte til noe større. Spennende!!)

Nå får vi snart besøk av to tvillinggutter på 1 1/2 år, blir spennende å se hvor store de har blitt!
Rettelse: dette innlegget tok tid å få ferdig, så gutta har vært her, og ja de hadde blitt så store og fine! Tassa rundt i olabukser, dro katten vår i halen, og koste med Adele og Eline. Så søte!

I morgen er det jaggu selveste 17-mai, mon tro det blir litt issmaking på twinsa for første gang? Vi skal ihvertfall på frokost til mamma, deretter se på toget, og på ettermiddagen blir det grilling hos ett vennepar her på Kolbotn. Gleder meg!
Ønsker dere alle en god søndag, og strålende fin 17-mai feiring i morgen!

2 kommentarer

Så ut som dere har kost dere!:)

Håper dere får en fin 17.mai! :)

Godt å se du er tilbake! hehe :D

Kos dere masse i morgen på jentenes første 17 mai! Regner med at iskrem faller i smak;)

Skriv en ny kommentar