Så var det mandag igjen...

og nok en uke står for tur! Dagene flyyyyyyyyr avgårde. Blir litt redd jeg, tiden går så fort. Snart er det ikke mer enn 5 måneder til hverdagen kommer å tar oss her i heimen. Jentene skal i barnehage, og jeg skal tilbake i jobb. Det blir sikkert greit å komme inn i voksenverden igjen, og ikke minst få brukt hodet litt, men tiden går så fort! Derfor er det ekstra viktig å nyte hver eneste dag, time og minutt, være tilstede her og nå! Det er jeg egentlig ikke så flink til, men tror jeg har senket skuldrene litt mer enn før, og prøver å bare være, akkurat her og nå:)

Denne uken tror jeg blir veldig fin. I tillegg til å kose og være sammen med verdens beste babyer, er det på onsdag
150års jubileum med jobben. Det blir stor stas med festforestilling, middag og hygge. Selveste Jens og Jonas kommer også. Celebre deltagere altså:) Og for dere som ikke har fått med dere hvor jeg jobber, hvilken avis i Norge (den beste av de beste så klart) tror dere har 150års jubileum i år??? En liten konkurranse der altså:)

Torsdag drar vi mest sannsynlig på hyttetur med gode venner, og mandag er det 17.mai!!

Nå skal jeg gå å kose litt med baby 1 og 2, ha en fin mandag alle sammen i dette herlige vårværet...........

Her er noen bilder fra helgen vår:Helgen begynte med deilig tur til Hvervenbukta sammen med Mariann:


Lørdag dro jentene og jeg inn til byen hvor vi møtte Vegard, gikk rundt i det deilige været, og spiste lunch på min favoritt; Åpent Bakeri! (sier det igjen, hvis noen vil spotte kjendiser er det bare å dra hit, jeg gir kjendisgaranti på dette stedet)


Lørdag kveld dro jeg en liten tur til Susanne og spiste reker sammen med hele russebilgjengen. Jentene mine:)

Søndag var vi på middag hos mamma og feiret denne spreke mannen:

Verdens beste Besse og oldefar ble 84 år:)

Og Adele pyntet seg med body fra Burberry og olaskjørt for anledningen:


God mandag!

Én kommentar

Aftenposten :) Jeg abonnerer for harde livet her,men må innrømme at jeg ikke akkurat rekker å lese så mye som jeg ønsker.. Ja, tida går fort, viktig å nyte, vi er jo ganske heldige som får være hjemme med våre små:)

Skriv en ny kommentar