Good morning sunshine!!!

Good og good fru blom......dette har vært en mindre bra natt. Det er på slike netter man merker godt at man har to. For hva hjelper det at den ene sover rundt (FLINKE ELINE) når den andre syns det er på sin plass med mat både kl.00 og 05, og mellom der miste smokken, være våken, skravle og holde på mer eller mindre hele natten?  I tillegg, når klokken er 05.10, ja det er det ikke vits å sove mer (må innrømme at på dette punktet gikk jeg å hentet ørepropper å puttet de i ørene. Da hørte ikke jeg noe mer før kl.07. Gudene vet hva kidsa gjorde, hehe) Så det reddet vel natten litt:)
Lillesøster Vilde har sovet hos oss i natt, hun kunne kanskje ikke valgt en dårligere natt å overnatte på stakar, men det vet man jo ikke på forhånd.

Nå er det ihvertfall lørdag, og undertegnede har dusjet, laget klart mat, satt på en vask og er klar for en deilig dag i solen.  (de tre andre sover en liten dupp)
Idag skal vi inn til byen å møte Vegard som har vært på kurs (les fest) siden torsdag. Det blir kos:)


I går begynte vi med brød og leverpostei for første gang. Litt skeptiske som dere ser, men de likte det bedre og bedre. Er dette ok biter, eller er jeg litt hysterisk her? De har jo tross alt kun en flis av en tann på vei opp.Fine Tante Vilde hjelper til med bading i går kveld. Vi er så glad for at du er så flink med jentene:)Men det tar på å være flink tante:)


Noen som har noen deilige lørdagsplaner da? Eller tips til barnevennlige lunchsteder i byen? Det mottas med takk!God lørdag!!

4 kommentarer

hehe, veldig greit med noen snille tanter altså. Har et par her og:D

du er flink, to stykker og greier!!

Tanter er så kjekke å ha. Har ei supertante her også.

Synes forresten at bitene med brød var helt supre. Tilde er straks ett år, og har to små riskorn, men stapper i seg DE svære bitene, går veldig bra, selv uten tenner. De tygger med gummene vettu.

I starten fikk Tilde bare smuler, fordi jeg var så redd for at hun skulle sette i halsen, men det syntes hun var verre å spise, nemlig. |

Du får ha en fin lørdag Karianne, så håper vi at begge barna sover godt i natt.

Food Story på Grünerløkka er veldig barnevennlig (ligger i Th.Meyersgt. rett nedenfor Olaf Ryes plass). Alltid masse babyer og familier der. Fint å sitte både i bakgården og inne. Barnevogner må stå ute da, så ville tatt med sykkellås. Nydelig mat, både lunsj og middag.

Ingenting er bedre enn å være tante til disse herlige babyene:)

Skriv en ny kommentar