Litt oppgitt over helse-Norge............

Idag var vi nemlig på Ahus for fjerde gang etter at tvillingene ble født. Denne gangen var det for å ha en samtale med en anestesilege, i forkant av en evnt innleggelse, slik at vi kan sjekke halsen til Adele og finne ut om det er noen grunn til at hun puster så tungt (det har hun nemlig gjort hele livet sitt)
Forrige gang jeg dro opp dit med to unger, vogn, bil og det som er, kom vi inn til en lege, som spurte hva som var problemet. Hva er problemet?? Leser dere ikke jouranlen hennes på forhånd da tenkte jeg, og forklarte for tiende gang hva som er problemet. Alt han gjorde var å sette opp to timer, en idag for samtale, og en i april for "operasjon"
Jaja, tenkte jeg, dette kunne vi kanskje tatt på telefonen.......Uansett kom idag til avtalt tid, og etter å ha ventet en drøy time kom det en dame ut og sa at legen vi skulle snakke med var veldig opptatt idag, så fint om vi kunne bare gå en liten tur, så kanskje de ringte oss innen en time eller to. Hallo????? En time eller to? Har jo allerede vært her halvannen?
Tiden gikk, og til slutt kom vi inn og legen var hyggelig og alt det der,så ordnet seg jo, men er da fryktelig irriterende når slikt skjer? Spesielt med min tålmodighet. Supert at på toppen av det hele sto vi ca ett kvarter i kø (barn er forøvrig veldig glad i kø.....) for å komme oss ut av parkeringshuset................noen som ikke skjønner hvordan man putter den lappen inn i maskinen.................Utrolig vanskelig vet du.

Her er noen bilder fra noe langt hyggeligere, nemlig Holmenkollensøndag i går:


Flott ny bakke!!!


Hoppentusiast 1, 2 og 3 storkoser seg:)


Flott utsikt over Oslo by på veien hjem

3 kommentarer

Argh! Sånt treigt sykehustull blir jeg irritert over!

Vi hadde en time på Riksen kl 10:00, unnagjort på fem minutter, fikk så beskjed om at vi måtte vente til en lege gikk på samtalerunde hos pasientene mellom 14.00 og 15.00.

Altså; sitte på et venterom i opptil fem timer med en bebis er jo ikke favorittaktivitet nr 1.

Så; klokken 14:59 kommer sykepleier tilbake og sier det har blitt en misforståelse; legen gikk ikke samtalerunder på barneavdelingen.

Jaja.. kuuuuuuuuuuul dag!

Haha, måtte bare få det ut kjente jeg ;) All sympati herfra hvertfall! Håper det ordner seg for lillejenta!

God beskrivelse! Kjenner jeg blir irritert selv.... Parkeringshuskøen på toppen av dette hadde antagelig fått det til å klikke for meg... Godt det ikke var meg, med andre ord...

Hehe, kjenner meg igjen i at man plutselig går mye oftere til legen.. Jeg måtte si til legen sist jeg var der at jeg følte at jeg renner ned dørene hennes for tiden, siden jeg har vært der tre ganger etter fødselen.

Håper de finner ut hva som plager Adele og at det er noe som kan fikses lett!!

Skriv en ny kommentar