Holmenkollen!

Straks skal Vegard og jeg dra til Holmenkollen å se hopprennet. Aldri vært på Holmenkollensøndag før jeg, så dette blir spennende:)
Adele og Eline er ute å går tur med svigermor. Snille svigermor ville gjerne ha de til i morgen, men siden Adele kastet opp i går også så tror jeg det er greit å ha henne hjemme. Men en deilig trilletur går bra:)

I går var  vi ute å gikk i det deilige været , og tok en liten matpause hos lillesøster Vilde. Ellers ble det taco og oscarutdelingen på tv på kvelden. (Vegard holdt på å omkomme av kjedsomhet. Prisutdelinger og Top Model er desidert det værste han kan se på tv, hihi)

Ha en fin søndag folkens, bilder fra Kollen kommer senere!


Tante Vilde og hennes venninne Tina, og Eline og Adele


Eline kooooooooser på tante:)

6 kommentarer

En hilsen fra varme strok. Haaper Adele kommer seg snart. Hedvig er heldigvis saa og si i helt fin form igjen. Kjipt naar de blir syke paa ferie, altsaa. Kos dere i kollen. Rart aa tenke paa, glemmer helt at det er vinter hjemme, her er det bare sol, sol og sol fra skyfri himmel. Skulle onske sommeren var der naar vi kom hjem ogsaa. Ses snart. Klem, Rikke

Bare lurer på hva det er Adele har på øret ? :)

Så koselige bilder :) hehe. Håper dere har hatt det fint i dag.

Malin: det er en type fødselsmerke, men som forsvinner om noen år.

Håper dere kosa dere i hoppbakken :) og at Adele er i bedre form stakkars lille!! Hva gjør du på lørdag, kjører du til Strømstad. Vi vurderer å reise på hytta fra fredag til lørdag, men tror vi blir hjemme. Skal vi samkjøre? M

Ble Tårnhuset først, og Terrassen etterpå. Syns konserten var veldig bra.

Jeg er klart for en senere avgang en 9... og vi må jo ha litt plass til harryshopping også. SKal avklare med K ang bil, er litt kjipt å kjøre caben nå på vintern. Kan ev ta konebilen dere eller??

Emilie har begynt å hoste så stygt :( så spent på hvordan denne natten blir.... sukk!!

Skriv en ny kommentar