Unntakstilstand


Har aldri vært syk jeg egentlig. Kan ikke telle på en hånd  hvor mange ganger jeg har vært dårlig. Og legen? Nei der har jeg aldri vært, visste knapt hvem fastlegen min var.
Men, så blir man gravid. Plutselig må man til legen for å sjekke det ene og det andre, ta prøver, oppfølging, sykemelding osv. Når man er gravid får man plutselig også dårlig immunforsvar, og du er mer forkjøla i løpet av ni måneder enn du har vært i hele livet ditt tilsammen. Da er det jo supert at det ikke er lov å bruke nesespray. Farlig for fosteret. Så da er du dett i nesa i månedsvis. Sover godt da. Not.

Så kommer kidsa. De har jo ikke noe immunforsvar å skryte av så de blir jo syke. Ofte. Og plutselig er du stamkunde hos fastlegen som du ikke visste hva het for ett år siden. 
Nå har omgangssyken kommet hit til heimen, og lille Adele har fått det først (krysser fingre og tær for at vi andre ikke blir smittet). Kastet opp i går stakkars, har høy feber, diare og superslapp. Stakkars lille. Det er faktisk ikke så lett å være alene med to når den ene er syk, så heldigvis holdt Vegard seg hjemme fra jobb idag.
En omgangsyke er en ting, men bare vent til de begynner i barnehagen sier folk. Det er smittebombe nummer en. Off, og med tvillinger er det vel strengt tatt umulig at ikke den ene smitter den andre. Jaja, det får vi ta når den tid kommer. Ordner seg nok det også:)

Det var en rar følelse å bare ha med èn unge i butikken idag (den friske altså). Satt henne bare oppi handlevogna jeg og traska rundt. Gikk så fint så.
Rutiner sklir litt ut på dager som denne. I dag føler jeg vi har gitt mat til dem kontinuerlig siden vi sto opp (hvilket forøvrig var kl.05.50.........), og middagen til de voksne lagde vi vel i tre draget:) Får spise godteri til kvelds da. Jaja, er det så farlig da.
Nå håper vi bare Adele våkner frisk og rask i morgen, og at vi kan komme oss ut i finværet.

Ha en fin fredagskveld alle sammen! Idag er det ny runde med Norske talenter. Tror det morsomste blir å se hvordan Alex Rosèn er i dommerrollen. Morsom skrue han der.


Se så blank i øynene da. Lille snupp:(


Hahaha, stakkars Eline. Holdt på å få brødet i hodet. Da måtte jeg ommøblere vognen litt:)

7 kommentarer

håper lillesnuppen din blir fort frisk! masse god bedring :)

Off, kjempefælt når de små er syke og barnehagesykdomssmitte er ikke til å unngå nei. Det får vi erfare nå med ei lita på 2 mnd og ei på 3 1/2.....

Håper din lille blir fort frisk og at dere andre slipper unna. Her har vi hatt både omgangssyke og forkjølelse/hoste 2 omganger siden Lotte ble født!

Ha en fortsatt fin fredagskveld!:)

Huff stakkars lita snuppe! Er ikke måte på hvor mye hun skal tåle! God bedring lille Adele!

Håper dere holder dere friske resten av gjengen!

Stor klem fra Heidi og kidsa!

God bedring til Adele! Håper hun allerede er i bedre form, og at dere kan gå tilbake til normalen.... Kjenner meg desverre veldig igjen i barnehage-sykdommene, ja. Junior har gått i barnehagen siden august, og vi har hatt utallige feber-dager, noen runder med forkjølelse, diaré, men utrolig nok ingen omgangssyke enda... Ingen fare, det kommer nok... Huff, jeg håper snart immunforsvaret hans kan ta seg opp....

God lørdag og god bedring!

God bedring til Adele! Krysser fingrene for at dere andre slipper unna..

Masse god bedring til Adelemor fra Emilie og hennes litt bakisfamilie.... tar på å dra på konsert her i bygda ヅ

God bedring!!

Jeg brukte haugevis med nesespray da jeg var gravid,var så tett i nesa,og på slutten ble det ennå værrre så da brukte jeg tonnevis.Nesesprayen var også med under fødselen:)

Skriv en ny kommentar