Twinsa i Gamlebyen

Ble en urban dag på oss i går, da vi dro inn til Gamlebyen og møtte min gode venn Kristin. Eller Tante Krølle som vi bestemte at jentene skal kalle henne:) Gikk deilig tur i middelalderparken, og etterpå spiste vi lunch i gamlebyen. Jentene sover som regel som stein på denne tiden, men ikke i går nei. Var nok litt uvant med alle lydene så de fikk være oppe av vogna ute i det deilige vårværet. Kjempedilig dag, og satser på finvær idag også. Blir du like glad av sola som meg?? Ahh, syns det er så deilig om dagen jeg! Glad torsdag til deg og dine!!


Noen hadde hengt opp stjerner i ett tre i middelalderparken. Synes kanskje ikke så godt her, men fint var det!


Eline og Tante Krølle på kafe


Due-kjærstepar. Kristin mente dette måtte blogges. Fornøyd Krøll?

6 kommentarer

Mamma

11.mar.2010 kl.10:28

Dette så ut som en herlig dag. Det bilde hvor Eline Sitter på fanget til Tante Krølle, der er Eline så lik deg at det er helt utrolig,snurper munnen på samme måte....

mariann

11.mar.2010 kl.10:32

Herlige bilder Karis :) Sola var ikke like ivrig idag gitt... men håper på finvær igjen i morgen. Ha en topp torsdag :)

grommis

11.mar.2010 kl.11:18

Åja, sola er fantastisk. Den gir såå masse energi:)

Mariann

11.mar.2010 kl.18:40

Hei

Takk for koselig melding.

Joda jeg bor på Kolbotn ved Solbråtan men er egentlig Oslo jente fra Gamlebyen og når jeg så de fine bildene fra vannspeilet legger jeg merke til at jeg savner den tiden da jeg kunne gå ut kl 3 på natten for å få meg en kaffe om jeg skulle ønske det. Men Kolbotn har grodd på meg og jeg stortrives her sammen med familien. Vi giftet oss på tinghuset i Oslo og skal feire igjen i morgen på Tårnhuset (god value for 1 brudekjole, får bruke den flere ganger ;)

Så vi håper på en ny solfylt dag i morgen.

mariann & emilie

11.mar.2010 kl.19:22

Hei igjen.. Her er formen betraktelig bedre, har fått sovet ut noen dager, det gjør underverker. Stakkars Adele, det er alltid noe med henne stakkars. Håper det går fort over. KLEM

dobbelmamma

12.mar.2010 kl.15:21

Å ja sola er herlig :-) her er det nyydelig vær idag, snøen smelter og jeg får virkelig troa på at det en gang skal blir vår :-)

Tror jeg også må ut med EW-en i ettermiddag og nyte sola !!

Jeg gikk forresten også på babysang med ungene, fra de var 4 mndr til 8 mndr. De likte det godt :-) Er slutta nå.

Ha en god ettermiddag !

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

Gift med vedens beste mann og 23.september 2009 fikk vi to små nydelige jenter. Denne bloggen handler naturlig nok mye om de to små, men også om livet mitt og alt det innebærer. Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits