JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Endelig er Adele hjemme igjen og familien er samlet. Åååå har savnet henne så fælt!! Vegard har vært sammen med henne på sykehuset etter at vi byttet plass på fredag. Veldig rart å være borte fra henne så lenge, har aldri vært det før. Lille snuppa mi. Men nå er hun sååå mye bedre, smiler og ler, har fått tilbake fargen i ansiktet og spiser godt. Puhh...........sier jeg bare:(

Idag har også Eline og jeg vært i bursdagen til Emilie, som ble 1 år:) Mamma Mariann og Pappa Kjetil hadde laget masse gode kaker, vi fikk pølser, brus og alt som hører barnebursdag til. Hadde det kjempekoselig. Herlige venner:)

Nå har vi spist hjemmelaget pizza som søte Rikke og Petter hadde kjøpt inn til oss i går. Åååå, dere er så søte og snille. Pizzaen ble nydelig, og jeg lagde den helt selv, fra "bunnen" av:)

Og til slutt, HEIA Northug! Hjelpes, den mannen må jo komme fra en annen planet. Overmenneske. Tenk at noen kan være i så god form?? (her sitter jeg å lurer på om jeg skal orke en step time i morgen liksom......det er forskjell på folk gitt:))


Skikkelig råååååååsa jentebursdag:)


Bursdagsjenta!


"Hallo søsteren min, se på meg da!!!! Har savnet deg jo!!!!!!!!!!"


"Neivei, bare vær sånn du, da putter jeg fingrene mine i munnen din!"


Pappa koser seg med begge jentene:)

2 kommentarer

Så godt å høre at begge jentene er samlet og alt er vel.

Ha en fin uke.

Å, herlig å høre :) Og nydelige bilder av duoen. Kule jenter altså :)

Skriv en ny kommentar