Tur til Vangen

For en deilig lørdag det har vært! Fantastisk vintervær:) (Ja jeg er såååå klar for våren, men slike dager som i dag er jo litt deilig det også da)
Vi tok turen til Vangen idag, dere vet det leirskolestedet i Sørmarka? Det er sørmarka er det ikke? Uansett, fin tur på noen få kilometer hver vei fra parkeringsplassen. Og supert med både gangvei og skiløyper, slik at vi med barnevogn ikke går i veien for skientusiastene. Masse folk ute idag, og vel fremme på Vangen spiste vi nyyyyydelige varme kanelboller og drakk kakao.

Etter turen dro vi hjem til vennene våre, Rita og Fredrik og fikk servert hjemmelaget pizza. Mmmmmm:) Jentene har selvfølgelig vært med på alt i hele dag, og oppførste seg nesten eksemplarisk. Legge seg hjemme hos Rita og Fredrik derimot var ikke så gøy, så vi måtte kaste inn håndkle for ett par timer siden og dro hjem litt tidligere enn planlagt. Men man må jo prøve, kan jo ikke være slik at man ikke kan dra bort på kveldene selv man har barn. Så vi prøver igjen ved neste anledning. Skulle nok bare prøvd å legge de rett i vognbaggene istedenfor i en ukjent seng. Hadde nok funket bedre det:) men men.

God natt alle sammen, håper alle mennene våre har noe koselig i ermet for oss i morgen!!! Det fortjener vi:)
3 kommentarer

hørtes ut som dere har hatt en kjempefin tur:) Her i nord herjer snøstormen utenfor veggene, så ble innekos på meg og lillesnuppa i dag:)

Det står "Hjertet av Østmarka" øverst på hjemmesiden :) hehe. Men så veldig fint ut altså... Vi sees på låven etterpå.... KLEM

Sørmarka østmarka, nesten det samme hehe:) sees snart ja.

Skriv en ny kommentar