Pancakes!

Når jeg var liten, og hele tiden mens jeg bodde hjemme for den sak skyld, hadde vi pannekaker en gang i uken. Alle ville jo være med meg hjem, for dette var tydligvis ikke noe alle hadde til middag. Grunnen til denne hyppige pannekakespisingen var at mamma var på noe greier på kveldstid en gang i uken og da måtte pappa lage mat. Pannekaker er med andre ord det han kan:)
For en stund siden møtte jeg lillesøsteren min på vei hjem fra skolen, og etter at vi hadde stått og pratet en stund sa hun at hun måtte forte seg hjem for pappa hadde middagen klar. Hva skal dere ha i til middage i dag da spurte jeg? Pannekaker svarte hun. Hahahaha, da måtte jeg le, han lager pannekaker fortsatt, 10 år etter at jeg flyttet ut.

I går dro vi alle hjem til mamma og pappa, og riktignok, mamma skulle bort og pannekaker sto på menyen. Nydelige pannekaker, de beste, det skal han ha;)


Adele og meg på besøk hos mormor og morfar


Tante Vilde og Eline


Tror Eline også har lyst på morfars pannekaker.......Skal vel ikke se bort ifra at det står på menyen når den tid kommer:)

2 kommentarer

dobbelmamma

11.feb.2010 kl.14:59

MMmmmm :-) Pannekaker er godt. Kjenner til det med at pappaer har begrensa menyrepertoar. Da jeg var liten og pappa måtte lage middag var det alltid stekt fiskepudding med potetstappe (fra pose selvfølgelig). Han varierte riktignok av og til med pølse....

Gode minner :-)

Vilde

11.feb.2010 kl.16:37

Pannekakene vil alltid være en slager! Men de er fryktelig gode da, det skal sies :)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

28 år gammel fra Kolbotn. Gift med vedens beste mann og 23.september i år fikk vi to små nyydelige jenter. Så nå som jeg har masse tid (vel...) så blogger jeg om livet mitt. Sikkert en del babysnakk, men ikke bare altså. Lover! Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits