Når man bare har to armer...........

Noen ganger kunne jeg ønske jeg hadde fire. Hadde kanskje ikke sett så fint ut, men det hadde jammen vært praktisk. Man strekker liksom ikke helt til alltid.....og det merkes ekstra godt når èn er syk og helst skal bli båret hele tiden, mens den andre gråter, sutrer og krever sitt. Vet dere hva jeg måtte gjøre i går? Uff dette er litt pinlig men jeg måtte ha en baby i bæresjal foran mens jeg gikk på do. Hahaha, tror jeg syntes det var eklere enn babyen men.

Jaja, alt ordner seg og Adele er mye bedre etter mandagens sykehusinnleggelse. Hun smiler og spiser igjen så dette går rette veien.

Her er noen bilder fra siste dagene:


På kafe i går. Adele måtte pent sitte i sofaen alene mens jeg fikk i meg dagens latte. Hun sjarmerte alle de andre kafegjestene så klart


På kafeen møtte vi også Emma og Nicolai. Her syns jeg Eline ser ganske så fornøyd ut ved siden av Nicolai. Kommende kjærstepar?:)


Haha, lille snupp med lue på. Må ha det litt kaldt når hun sover pga kruppet.

Nå skal jeg snart sette meg ned å blogge 7 ting dere ikke vet om meg. Ny utfordring fra andre bloggere. Snakkes!!!

7 kommentarer

Huff, jeg kjenner meg godt igjen i det å ha for lite armer. Det jeg gjorde når jeg hadde en syk og en frisk, var å låne bort den friske til en av bestemødrene. (Hvis du har muligheten da, er jo ikke alle som går hjemme... ) Da kunne jeg ta meg av den syke og de kosa seg med den friske. Ellers så har jeg ikke så mye tips. Bæresele på do var lurt. Må man så må man. Jeg har to som for tiden er veldig interessert i doen, særlig å putte alt mulig rart oppi der. I hvert fall når mamma er opptatt med å skifte på den ene, da går gjerne den andre bort til doen og putter div oppi. Mye å glede seg til Karianne! :o)

Nå er jeg straks frisk, så da tenkte jeg å høre om det kunne passe å komme en tur på besøk? Du får bare si ifra en dag det passer.

Vi har heldigvis masse besteforeldre som gledelig stiller opp så det er veldig bra:) hehe, klart do er spennende!!

Jepp bare siifra når du kunne renke deg å komme du så finner vi en dag. Håper gutta er friske og raske? Klem

Gutta har straks vært 3 uker i barnehagen, i strekk!! DET er ikke dårlig. Så nå krysser vi fingrene for at de holder seg friske. Skal til spesialist neste onsdag. Spent på om de velger å fjerne mandlene eller om de venter.

Hvis det bare er jeg som tar meg en tur, så kan jeg godt komme en ukedag (kveld). Hvis alle 4 skal komme så må vi ta det i helgen. De legger seg i 18-1830 tiden, så det er ikke mye ettermiddag man har når de er i barnehagen.

Jeg har gått på do med Emilie i bæresjal, sele og uten mange ganger. Sånn er det bare noen ganger. Dere må komme innom nårsomhelst. Er frem og tilbake hele helgen med flyttelass og skal vaske, men er dere på tur så slå på tråden, de store møblene kommer mandag. Ha en fiiin dag.

Ikke greit for deg med 2 babyer på en gang, synes du er superflink jeg Karianne, du mestrer situasjonen helt fantastisk, er veldig stolt av deg. Gleder meg til å tilbringe helgen med dere i Trysil-

Carina: Helgene er ganske stappet ut februar, etter det er det bedre. Men vil du komme en hverdag er det selvfølgelig lettere å få til noe om ikke lenge. Så bra at K og T er friske:)

Mariann: Lykke til med flytting i helgen, skulle gjerne hjulpet til men vi drar på htta. Stikker nedom til uken!

Mamma: Takk, du er snill:) Gleder oss til Trysil

Alle gode mødre har hatt med seg barna sine på do!

Skriv en ny kommentar