Home again!

Da er vi hjemme igjen:) Lille snuppa har vært så flink! Gråt nesten ikke i går når de tok masse prøver av henne, og sov hele natten, til og med gjennom alle behandlingene hun fikk. Hun måtte puste gjennom maske hver time, og det gikk kjempefint. Heldigvis funket behandlingen så bra at vi fikk reise hjem allerede i dag. Så nå ligger hun å sover som prinsessen på erten, med pute under hodet og lue på. Hun skal nemlig ha det kkkkkkaaaaldt på rommet. Krysser fingrene og satser på at hun ikke får noen tilbakefall.
Forresten, ga henne medisin i sted og en halvtime senere gulpet hun opp ganske mye, med andre ord kom medisinen sikkert opp igjen. Funker den allikevel da?


Her er pasienten i morges. Ved godt mot og veldig interresert i Dr.Phil på tven som prøver å få en familie til å bli venner igjen.

6 kommentarer

Hanne

19.jan.2010 kl.21:12

Så godt og høre at det går bra med lille prinsessa og at medisinen hjalp så fort...

Grommis

19.jan.2010 kl.21:32

Godt å høre at alt går bra med henne da! Huff, fælt når de små ikke er friske!

mariann

19.jan.2010 kl.21:54

Så deilig at hun ble så fort bedre :) Hmmm, ang gulpingen er jeg usikker, hadde ringt ahus for å være sikker. Lykke til i natt. KLEM

Rikke

19.jan.2010 kl.22:01

Etter en halvtime er nok medisinen absorbert som den skal. Hvis det er tbl som ble knust og oppløst i vann da? Håper natten går bra, så snakkes vi i morgen. Klem

Karianne

19.jan.2010 kl.22:41

Ja det er den Rikke. Satser på at den fungerer da.

Klem til alle og takk for at dere bryr dere:)

mariannestantogfjas

20.jan.2010 kl.11:27

Så flink liten tass! Veldig kul der hun ligger å ser på Phil'stern (som jeg liker å kalle han)!

Falsk krupp er jo ikke noe moro, men supert å høre at dere fikk dra hjem såpass fort! Det er jo alltid et godt tegn :)

Ha en fin dag, Karris!

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

28, Kolbotn

28 år gammel fra Kolbotn. Gift med vedens beste mann og 23.september i år fikk vi to små nyydelige jenter. Så nå som jeg har masse tid (vel...) så blogger jeg om livet mitt. Sikkert en del babysnakk, men ikke bare altså. Lover! Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits