Dagens retrotvillinger og på vei til bryllup

Da er jeg tilbake fra kick-off, ett kjempevellykket arrangement på Oscarsborg. Kult sted å være med stemningsfylte lokaler, god mat, og en litt annerledes atmosfære. Er jo ikke hver dag man overnatter på en øy:)

Og fra det ene til det andre, nå er det straks avreise til Lysebu hvor bryllupet til Elisabeth og Stian skal være. Gleder meg masse, elsker bryllup!!!

Og så må jeg bare legge ut ett bilde av twinsa i dag også. Er de ikke nydelige? Syns disse sparkebuksene var så kule. Litt retro aktige. Tror kanskje vi har arvet de etter Marius? Stemmer det Stine?

Eline har også testet ut ny leke idag. Alltid moro med nye ting.

Ha en fin fin lørdag da dere, oppdatering fra bryllupet kommer i morgen!

3 kommentarer

marthe ¢¾

16.jan.2010 kl.13:10

Headerkonk på bloggen min, hadde blit superglad om du meldte deg på :D

Ragnhild Mosseby

17.jan.2010 kl.01:15

Jeg liker også retro!! Ofte har folk trodd at babyen min er en liten gutt fordi jeg har kledd ho i brunt og orange!! :O)..Mens noen ganger er ho helt roosa! Jeg har utfordret deg på bloggen min...

idesireé

27.jan.2010 kl.19:00

Den leken så jammen sant spennende ut. Hvor får man tak i en sånn?

Dattra mi er lei av fingerleker, og jeg er veldig sliten av leke og lage grimaser ca hele dagen til henne. Så en sånn der hadde vært super:)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

29, Kolbotn

28 år gammel fra Kolbotn. Gift med vedens beste mann og 23.september i år fikk vi to små nyydelige jenter. Så nå som jeg har masse tid (vel...) så blogger jeg om livet mitt. Sikkert en del babysnakk, men ikke bare altså. Lover! Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits