Helgen da alt skulle skje

Denne helgen blir en smule hektisk. Idag er det kick off med jobben på Oscarsborg festning utenfor Drøbak. Dere vet der hvor Camp Senkveld ble filmet?? (var ikke det gøy forresten?? Lo så jeg gråt når Shampoo skulle danse balett)
Uansett, gleder meg veldig. Og siden det er OSCARSborg skal vi ha OSCAR utdeling under middagen. hehe, blir spennende! Meeeeen iom at vi skal i bryllup i morgen blir det kjøring på meg i kveld. Så jeg får ta båten alene tilbake til fastlandet i akseptabel tid:)
For i morgen er det bryllup som sagt og det gleder jeg med veldig til!! Det er en av russebiljentene, Elisabeth, som skal gifte seg med sin Stian. Eller det vil si at de giftet seg for en uke siden på Hawaii (æsj...............) og festen er i morgen på Lysebu. Mannen og jeg skal overnatte og jeg gelder meg som bare det til en hel kveld sammen med alle russebiljentene mine og russemennene.

Skal du noe hyggelig i helgen?

Nå sover twinsa en liten dupp, må nesten vekke de snart så jeg kan kose masse med de før jeg drar. Får jo nesten ikke sett dem hverken idag eller i morgen. Litt trist, men jeg mener det er viktig å være med på litt sosiale ting utenfor hjemmet også selv om man har fått barn.
Her er de forresten, nyyyyydelige as always:


Tror jeg tok 50 bilder i går for å prøve å få begge til å smile samtidig. Dette ble vel det nærmeste....

4 kommentarer

Høres ut som en knallhelg i vente-hurra:) kos deg masse! Tror også det er viktig å lufte vingene litt av og til:) de er så gode- o nå har de fått skikkeli babybollekinn, elsker babyer med det:):)

Hehe, ja spesiellt Eline, hun er rett og slett litt tjukk. Og veeeldig deilig da:)God helg til deg også!

sv; hehe ja da jeg begynte å google etter toilet design (ikke spør hvorfor jeg i det hele tatt søkte etter det) fikk jeg meg en liten latter. Festlig! x) Så snill du er som kommenterer hos meg forresten, jeg setter veldig pris på det!! :D:D Ønsker deg en helt fantastisk kveld, kos deg masse. og ikke glem at du er verdifull Karianne ! :D

Kos deg max på alle de sosiale happeningsene i helgen. Her er det flytting for alle penga. Sender deg mail med invitasjon til bloggen når jeg stenger den. KLEM

Skriv en ny kommentar