Legebesøk og dagens tvillingoutfit

I går var jeg tur hos legen med Adele. Hun puster så tungt, høres ut som surkling i halsen. Så måtte nesten få sjekket det. Men ingenting var galt, ingen bakterier ihvertfall, så da er det nok ett virus i halsen som bare må gå over av seg selv.  Og hun var kjempeflink hos legen. Fikk stikk i foten og all ting og sa ikke ett ord:) Nydlingen min:)

Med all respekt til alle dere mødre der ute, men jeg må bare si at det var ganske lett å "bare" ha med seg en baby ut i går! (svigemor passet eline mens jeg tok med Adele til legen) Var jo bare å ta bilsete på armen og gå rundt. Og etter legebesøket gikk vi å handlet. Lett som en plett, kunne jo bare putte hele bilsete oppi handlekurven. Normalt sett er det tvillingvogn og full pakke bare man skal den miste ting. Går jo ikke å bære to seter, og man kommer heller ikke frem overalt. Neeeeeeei, må si det var litt lettere på akkurat den fronten altså.


Hos legen


Fruktjenta:)

Nå skal vi ut en tur og møte Rikke og Hedvig. Hedvig var på helsestasjonen og ble veid i går, hun er nå 5980 gram. Søren å, vi har nemlig en konkurranse gående, førstemann til 6 kg. Ser ut til at Hedvig vant den gitt:)

Her er dagens tvillingantrekk. Søte, søte selebukser fra HM.
Ha en fin dag!

8 kommentarer

Så søte!Jessica hadde også sånn selebukse i str 56...sukk...

Så søte :)

Ser nok for meg at det er litt ekstra med to ja :) Er jo ikke bare bare og ta ut og inn vogn uansett hva :)

Klart det er lettere med en... men du er nå heldig som har 2, det er i allefall mormor glad for.

Ha en fin dag, stor klem til nydlingene mine(du er inkludert der)

tenker det samme i ny og ne ja.

Flinke Adele da :) Håper hun blir kvitt viruset snart da.

Glad i dere alle tre :)

Takk for koselig dag. Både med lunsj, senter vanking og trening. Vi er da ganske flinke, synes jeg. Eline må som sagt spise ganske kontinuerlig frem til fredag hvis hun skal vinne!! Men en ting er sikkert, hun er tjukkere, men Hedvig tar henne nok på lengden.

Mammantiljessica: takk:) ja de vokser så fort altså, uff blir store veldig fort syns jeg.

Mammamaiken: ja det er litt ekstra jobb. Men hår jo greit også da, er jo ikke vant til noe annet. Takk for kommentar fra deg forresten:)

mamma: hyggelig at jeg er nydelig også

liv: men vi er heldige da:)

Vilde: vi er veldig glad i deg også:)

rikkits: takk for idag ja! Deilig å få dagen til å gå selv om vi ikke kommer oss ut på tur! Kanskje blir det birken på oss også? Hahaha

Skjønner at dere begge kom dere på trenings igår, bra jobba mamas :-) Det ble litt mye for meg igår, men gikk en lang tur (med oppoverbakker) så ble jo litt da :-) I natt har gullet sovet mye bedre, men verre for mor... men idag er det jo så kaldt at det ikke er no hyggelig med tur tror jeg. Er første dagen alene hjemme, og vi får myse inne :-).

Skriv en ny kommentar