For en gave!!!

Hadde dere en fin dag i går? Og har dere en koselig romjul?
Det har vi:)
Fikk masse fint både til liten og stor. Til de små fikk vi blandt annet lekematte, babygym, masse klær, gåvogn, bøker, bamser osv. Blandt annet fikk vi disse nydelige mariusgenser inspirerete bodyene. Hvor fine er ikke de?? Elsker dem!!


Her har de også på seg ola skjørt som Tante Åshild har kjøpt i USA.

Til oss store ble det masse gavekort. (Ingenting er bedre, da kan man kjøpe det man har lyst på og til halv pris i tillegg. Får dobbelt så mye for pengene da:) Elsker januar salg!!
I tillegg fikk vi klær, masse gode oljer fra Oliviers & Co, filmer, navneskilt osv.

Men den gaven jeg satt aller mest pris på var ett helt fantastisk maleri/bilde som Beate hadde laget  til oss, med bilder av jentene, fødselsdato, vekt, lengde og ett nydelig dikt:

There`s two to kiss,
There`s two to hug
But best of all
There`s two to love

ÅÅÅÅÅÅÅ blir helt rørt jeg. (skal se om jeg kan få lagt ut ett bilde av det senere)

Håper dere alle har det fint, at dere slapper av og koser dere med familie og gode venner.
Legg gjerne igjen en kommentar og fortell meg hvilken gave du satt mest pris på i år!

Fortsatt god jul alle sammen!

5 kommentarer

Så fine gensere!

Jessica fikk rød marius genser til bursdagen sin:)

Kos dere videre i jula!

Åh, hørtes fint ut! Håper du legger ut bilde ja! Masse fine gaver her også, men må nok si at en hjemmelaget en fra en venninne tok kaka:) og en liten duk fra niesen!

Skal se seom jeg ikke får lagt ut bilde etterhvert jeg også:)

Ha en flott jul videre! Jentene var supersøte i Mariusbodyene! KLEM

Gosh, så store de ha blitt på bare noen uker. Kjente de nesten ikke igjen jeg. Blir moro å se de igjen snart. Emilie er helt "gal" om dagen. Nå er det krabbing overalt og alt skal tas på, puttes i munn, rives i stykker osv... men det er jo litt moro også, selvom vi er litt slitne.

SV: Takk for det:) God jul til dere også:D

Skandale!!!

Her holder vi årets fest og det er ikke en gang nevnt på bloggen! Det var en grunn til at vi innviterte til fest og det var en grunn til at jeg tok opp blogging som samtaleemne under festen. Her kommer'n hjem fra romjuls feiring i indre Østfold uten nett tilgang og bare gleder seg til å lese referat fra festen og skryt til vertskapet men neida, bare vas om jul, baybyer og familie fra Amerika og ikke et kløyva ord om vårt fantastiske arrangement. Skjerpings!

Hagen (bitter og vonbråten leser)

Skriv en ny kommentar