Dagen før dagen

Tenk at i morgen er det julaften! Jeg synes som regel alltid tida flyr av gårde, men dette året har det virkelig gått raskere enn vanlig? For min egen del har jeg rukket i 2009 å ikke være gravid, bli gravid og få to barn. Og nå har jeg jammen hatt de barna i 3 måneder. Idag! Så her er det tre måneders bursdag i tillegg til lille julaften.

Kunne ønske jeg hadde hatt litt bedre tid til juleforberedelser, men det får bli som det blir. Vi har ihvertfaløl fått pynta (dog uten juletre), og bakt pepperkaker. Forresten hadde vi en del besøk i går, og Emilie på 6 år mente at mine pepperkaker  var best. Tiril og Joakim derimot gikk for Vegard sine. jeg vil da si at en seksåring er bedre skikket til å avgjøre en pepperkake duell enn to voksne? Hmm, jaja så nå står vi 1-1. Vi får se om det blir avgjort ila dagen:)

Er så trøtt her jeg sitter. I natt er jeg sikker på at jeg har gitt smokk 48 ganger til hver unge.........Puhh, blir ikke mye sammenhengende søvn gitt.

Men men, sånn er det noen netter. kan jo ikke regne med noe annet, de er jo bare små bebiser:)

I kveld skal jeg se på disse kvelden før kvelden programmene eller hva det nå heter, og selvfølgelig hovmesteren, spise godteri og kose meg. Da kommer nok julestemningen som bare det. Ha en fin lille julaften alle sammen!!!


3 måneder!!!!


Og Adele har begynt å smile så fint. Nydlingen:)


Emilie og Eline:)


Og Vibeke og Eline. Tenk at Vibeke og jeg har kjent hverandre helt siden vi var så små!


Tiril og Joakim på besøk. Da blir m,an sysselsatt med en gang:)

6 kommentarer

så fine jentene dine er, rett og slett nydelige.

God Jul Karianne :)

Klem fra Gøril

Hei,

Så fine de er i dressene:-) Blitt store jenter. Ønsker dere en strålende jul. Håper vi sees på nyåret. Lenge siden nå.

Klemmer til hele familien fra Sebastian og meg:-)

Takk jessica, Gøril og kristin. Riktig god jul til dere også:)

Giti: ja de er kjempefine i dressene, likte de så godt så jeg har gledet meg til å begynne å bruke dem:) håper alt er bra m dere? Har skjønt det har vært litt mye i deg siste med søvn og diverse. Ikke bare bare å få disse små gitt!

Ønsker dere ihvertfall en riktig god jul også håper jeg vi sees snart! Skulle ikke dere komme innom oss i Sverige rundt nyttår forresten? Hos Kjetil og mariann?

God Jul! Klem fra oss

Vil ønske deg og dine en riktig God Jul. Kos dere masse, med to søte jenter, som i år ikke vil skjønne så mye av julen, men tenk hvordan det blir de kommende :).

Her var det to hoppende glade barn som stod opp til et tre fylt opp med noen pakker.....i dag blir dagen lang :).

Klem fra oss 4

Skriv en ny kommentar