Mens vi venter......

Julestemningen har latt vente på seg i år, nettopp fordi man rett og slett ikke har tid til alle forebredelsene lenger. Eller tid i år vil vel være mer rikktig å si. Pleier å pynte til jul tidlig desember, men i år har jeg så vidt begynt pyntingen i dag, og det er 3 dager igjen til jul......
Og juletre har vi alltid, men i år mente Vegard at vi rett og slett ikke har plass. Jeg kom med flere forslag til plassering, men enten så står det en lekegrind der, to vippestoler eller babygym. Hehe jeg må vel bare innse at disse to babyene tar plass og at treet må vike i år.

Men men, nå har vi ihvertfall så smått begynt å pynte, tidligere i dag har twinsa og jeg vært på julelunch hos Rikke, og nå har vi laget pepperkaker. Vi var litt uenige om steketiden, så vi lagde ett brett hver og nå diskuterer vi hvem som fikk det beste resulatetet. Mine er litt tjukke og myke/seige, mens hans er harde og tynne. Mine er definitivt best. Hehe.

Husk konkurransen på innlegget under da dere. Bare å legge igjen en kommentar, så trekker jeg en vinner som får et styling produkt fra Sexy Hair:)


Julen er endelig på vei inn i stua vår også:)


Deilig julelunch hos Rikke idag:)

2 kommentarer

Da var det enda godt jeg insisterte på juletre i år! Mannen syns alt nå at det blir litt trangt, men jeg gir meg ikke så lett. Så tre er innkjøpt! Pepperkakene så smaskens ut:)

Juletre er ikke alltid lett å få plass til.

Jeg husker min første leilighet, uansett hva jeg gjorde var det ikke plass til noe tre der.

Men jeg fant en løsning til slutt, jeg kjøpte en liten tuja i potte som jeg brukte som juletre. Den var ca 60 cm høy og så søt der den sto med bittesmå juletre kuler og knøttsmå lys.

Etter jul flyttet jeg den ut på balkongen og fikk for første gang noe grønt der ute også. ;)

Jeg håper du får en flott dag med de nydelige tvillingene dine!!!

Skriv en ny kommentar