Jeg vil gjøre selv!!!!

Hmm, lurer på om dette er første tegn på en kommende "Jeg vil gjøre ALT selv" - baby????

eline holder flaske

Er vel mindre normalt å holde flaske selv når man er knappe 3 måneder gammel hehe:)

Idag har vi vært ute og gått tur, og så har vi besøkt mormor, morfar og tante Vilde. Mormor legger om til babystemme og sier "Hvor er Mormors lille gullklump" før vogna omtrendt har kommet  inn og over dørterskelen:) Jaja, hyggelig med engasjerte besteforeldre da:)

Walmanns i går var forresten veldig bra. Kjempekult show med flotte artister på scenen. Maten var som alltid helt ok, og stemning var ihvertfall når jeg dro (kjørte bil) på full fart oppover. Så regner med at jeg har en gjeng trøtte kollegaer idag som er veldig glade for at det er helg nå:)

Og det er jeg også. Om noen timer er det gullrekka og pizza som står på programmet. Og jammen har ikke twinsa begynt å sove på kvelden også, så her er det håp om fredagsro.

Ha en fin fin helg alle sammen!

4 kommentarer

Maria

11.des.2009 kl.19:10

Så søte jenter du har. :)

Marianne

11.des.2009 kl.21:05

Hun blir nok en bestemt jente:)

Karianne

11.des.2009 kl.21:50

Som sin mor hehe:)

Grommis

12.des.2009 kl.11:14

Haha, søtingen:)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

28, Kolbotn

28 år gammel fra Kolbotn. Gift med vedens beste mann og 23.september i år fikk vi to små nyydelige jenter. Så nå som jeg har masse tid (vel...) så blogger jeg om livet mitt. Sikkert en del babysnakk, men ikke bare altså. Lover! Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits