"Babysambasang"

Idag har vi vært på Babysang igjen. Hehe, må le litt av oss voksne der vi står i ring og gir alt for at disse små skal se på oss ett lite sekund og gjerne smile litt slik at de smelter mammahjertene våre. Problemet er jo bare at de egentlig ikke bryr seg det døyt om vi holder de høyt i været, kiler de på magen eller blåser på kinnene deres. Men vi holder motet oppe vi, og går på med ny giv neste tirsdag. Bare vent dere til etter jul, DA blir det gøy med babysamba da:):)


img5529
Hedvig, Eline og Adele. Alle tre er kjempeengasjert!!

iphone bilder 007
Jada.......

iphone bilder 010
Rikke og Hedvig har fått en glorielignende sak rundt seg.....Kjempesuksess.......

Husk konkuransen på innlegget under da dere. Fortsatt muligheter for å delta!

4 kommentarer

Jeg kan garantere at babysamba snart blir svært populært hos jentene... Syns å huske jeg følte noe teit da jeg turna rundt på gulvet til diverse musikk, men nå ser jeg jo hvor gøy tassen syns det er.... Og det er jo morsomt for de voksne også da, og god trim... Hehe....

Vi har bare vært på et par babysvømmekurs. Vår datter Ada er snart 8 månder.Ikke hørt om babysamba. Det så artig ut, og selv de små så veldig engasjerte ut! Forresten en fin blogg.Første gang jeg er på denne siden. Koselig å kunne følge hverdagen til en annen småbarnsfamilie.Kommer til å titte innom igjen. Håper jeg kan vinne noe til Ada.

God Jul

Det er så gøy med babysang :o))) Ukens høydare, og ennå mer morsomt jo eldre de blir...

Skriv en ny kommentar