Tilbake fra det store utland

Da er vi tilbakje igjen etter ett strålende døgn på Strømstad Spa www.stromstadspa.se
Så utrolig deilig det har vært!

Vi satte kursen sørover i tolv tiden i går. Etter en drøy times kjøretur sjekket vi inn i suiten vår. Og når vi kom inn sto det kald champagne og frukt å ventet på oss. For en god start!
Vi tok på oss hver vår morgenkåpe og tøfler og gikk ned i Spa avdelingen. (Var forresten en noe rar og klein følelese å tusle rundt på et stort og fancy hotell i hver vår altfor store morgenkåpe, men det er nå så)
Behandlingene skulle begynne og min første post på programmet var Aquascape. Ble først pakket inn i leire og deretter sunket ned i et slags badekar hvor man skulle ligge å slappe av. Både Ida og jeg hadde peilet oss ut denne behandlingen på forhånd. Grunnen var enkel: "En avslappnande behandling som motsvarar 8 timmars djupsömn." sto det på nettsidene. "Den tar vi"!!!! sa vi begge i kor:) Hehe, kan ikke skjønne hvorfor:)
Kan vel ikke akkurat si at det var som 8 timers dyp søvn, men en litt annerledes og interresant bahandling var det jo.
Neste post var klassisk svensk massasje og det var superdigg. Eneste problemet når man ligger der er at man tenker konstant: Hvor lenge har det vart nå? Hvor lenge er det igjen? Å nei nå er det sikkert ferdig snart. Åååå kunne ønske man klarte å bare koble helt ut og bare nyte hver eneste bevegelse. Men men.
Etter behandlingene våre gikk vi til badeavdelingen hvor vi var innom alt fra steam bastu, boblebad og tyrkisk bad.

Vel tilbake på rommet ble det litt mer champis før vi gikk ned å spiste en bedre middag. I disse julebordstider var det naturlig nok ikke bare oss på hotellet, så vi satt med halvåpen munn å bare lot oss underholde av alle julebordsgjestene som muligens hadde fått i seg en akevitt eller to for mye under middagen. Men men, god undeholdning var det ihvertfall, og folk så ut til å hygge seg, det er jo det viktigste:)
Kl.01 var det tre slitne men svært fornøyde mødre som hoppet i seng.

Idag våknet vi og spiste nydelig frokost før det ble harry shopping på vei hjem.

img5461

img5466

img5468

img5477

img5482


Takk for en super tur jenter, koste meg max!
Og stor takk til våre fantastiske bedre halvdeler som tok seg av alt hjemme! Elsker deg:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar