Klare for babysang!

Er mye man skal være med på gitt som man for 3 måneder siden ikke visste eksisterte en gang hehe. Og idag er det altså første runde med babysang som står på programmet. Det betyr vel mest sannsynlig at ungene ligger på gulvet mens vi voksne ser ut som idioter der vi synger og spretter rundt på gulvet i håp om at knøttene ser på oss og smiler.
Babyene skal egentlig være tre måneder på dette kurset, men vi setter like godt i gang nå vi. Rikke og Hedvig er også med. Så om et par timer kan dere le av  oss i deres stille sinn når dere ser for dere oss leke lille petter edderkoppp mens våre tre barn ligger søtt på gulvet å sover:)

img5446
Tar med meg denne frøkna og en til. Nå skal det synges!!

Har du vært på babysang??

7 kommentarer

Hanne

24.nov.2009 kl.10:27

Ja... babysang er kjempe morsomt :O))) man ser riktig nok litt teit ut der man hopper rundt og synger for full hals men morro er det. Vanessa hviner av fryd hver gang og det er jo det viktigste, at hun syns det er gøy!

Heidi

24.nov.2009 kl.10:45

Kos dere på baby sang Karianne! Jeg blir med fra mars av! De to her har ingen utbytte av det enda,men gleder meg til vi kan være med også!

musihus

24.nov.2009 kl.13:55

Kan du svare på disse 3 små spørsmålene om jenters romper og svare på bloggen vår? :)

Qs:

Hvor stort er for stort?

Hvilken truse er mest sexy på?

Hvordan ser drømmerompa ut?

Takk<3
tnåå så søte dere var :D

Jeg har nå avslørt min største hemmelighet på bloggen min, som kanskje kommer til å frike deg litt ut :S Hadde vært såå utrolig hyggelig om du kunne stukket innom og kommentert<3 Det hadde betydd veldig mye for meg, trenger all støtten jeg kan få ..

Karianne

24.nov.2009 kl.16:52

Hanne: dte vaar faktisk ganske gøy og ikek minst koselig i dag! Adele sov og eline var litt skeptisk, men skjønner godt at Vanessa liker det. Hun er jo litt større også:)

heidi: Fra mars er du også med vet du, tar sikkert en rundt til jeg, så kan vi gå sammen da! Tone og Nina var også der idag.

Musihus: Takk, men nei takk:) Lykke til med bloggen deres

bengin: Skal ta en titt på bloggen din jeg!

<3 matchaa

24.nov.2009 kl.18:11

Kjempe bra blogg :D

Vibeke

27.nov.2009 kl.23:27

Vi har vært på babysang, en gang- fordi det ble kræsj med dager. Men nå er vi med på barnesang, annenhver uke og Hedda er mest opptatt av å klatre på stolene.

Jeg er forresten oppvokst på Kolbotn, hvertfall annenhver helg. Farmor og farfar bodde i midten over Kolbotn Klær og gullsmeden, og jeg var det i samværshelger. ;)

Dessverre døde farmor for noen år siden og farfar bor på Bjørkås sykehjem, så jeg har ikke fått med meg det nye senteret, hører det er flott...?

Ha en god helg!

Vibeke :)

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

28, Kolbotn

28 år gammel fra Kolbotn. Gift med vedens beste mann og 23.september i år fikk vi to små nyydelige jenter. Så nå som jeg har masse tid (vel...) så blogger jeg om livet mitt. Sikkert en del babysnakk, men ikke bare altså. Lover! Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits