Jeg trodde jeg skulle dø...........

Idag hadde jeg bestemt meg for å komme meg på Elixia og begynne med treningen igjen. Med andre ord, jeg var klar for å dø på treningsgulvet. Har ikke trent noe som helst siden i våres, så dette var jeg klar over at kom til å bli tøft! Hadde kanskje vært lurt å gå på noe dø kjedelig som easy aerobic eller noe sånt, men nei, dro på en dance aerobic jeg. Litt ambisiøst, men det gikk faktisk overrraskende fint. Tok kanskje ikke i så mye men....hehe. Døde ihvertfall ikke, så fornøyd med det!

Tusen takk til alle dere som har stemt på meg på Blogg vs Blogg konkurransen. Akkurat nå leder jeg med 3 stemmer over nr.2 på listen så hvis noen ikke har stemt enda, håper jeg dere gjør det her: http://divamamma.blogg.no/1258025789_stem_p_en_av_de_4_i_b.html

Må også bare legge ut ett bilde av middagen kjærsten lagde idag. Han imponerer stadig vekk! Idag ble det fylte og gratinerte søtpoteter med sopp, purre, chorizo, ost og aioli. Mmmm, super digg!

img5271

img5273
Klar for trening!

2 kommentarer

DivaMamma - Mamma & moteblogg

13.nov.2009 kl.00:00

Så flink du er som i det minste trener . Får aldri somlet meg til sånt jeg :( Huff..

mammantiljessica

13.nov.2009 kl.08:40

Holdt på å dø da jeg begynte å trene igjen også,men det går bedre og bedre

(jeg spiller ishockey).

Så stå på!

Skriv en ny kommentar

Karianne

Karianne

28, Kolbotn

28 år gammel fra Kolbotn. Gift med vedens beste mann og 23.september i år fikk vi to små nyydelige jenter. Så nå som jeg har masse tid (vel...) så blogger jeg om livet mitt. Sikkert en del babysnakk, men ikke bare altså. Lover! Ellers en glad, sosial og fornøyd jente, som jobber innenfor medieverden.

Norske blogger Mammabloggene

Kategorier

Arkiv

hits