Da er jeg vaksinert mot bacon-snufs!

Var hos legen idag på 6 ukers kontroll, og da spurte hun om jeg ville ha vaksinen når jeg først var der. SÅ greit egentlig, da slapp jeg å veie for og imot og sa selvfølgelig bare ja. Godt i ettertid syns jeg å ha gjort det, så smitter jeg ihvertfall ikke de to små. Har du tatt eller skal du ta vaksinen?

Etter vaksinering dro vi på kafè og møtte Rikke og Hedvig. Det er forresten utrolig hvor mange fremmede man må snakke med når man har barn! Alle kommer bort, titter oppi vogna, spør og graver hehe,. Veldig morsomt da, men nordmenn er jo egentlig ikke sånn! Vi snakker jo som regel aldri til folk vi ikke kjenner om vi så å si står oppå hverandre i heisen engang. Har du derimot en baby eller to på slep, ja da snakker folk som bare det. Hehe,pussig det der du:)

img5221
Rikke og Hedvig

img5224
Adele og meg

img5223
og Eline som kuler`n i bagen

6 kommentarer

Jeg skal vaksinere meg, ja. Har ikke helt bestemt meg for om Daniel skal vaksineres, men tror det blir til det.

Kjenner til det med at alle snakker til en når man har barn, og kan tenke meg at det er ekstra mange som gjør det når du har to!! Jeg synes det var sånn når jeg var gravid også, noe som overrasket meg. Men det er jo koselig da! Er bare ikke alt for glad i at ukjente skal ta og klemme på babyen (spesielt i disse svineinfluensa tider ;)

Har vaksinert meg jeg også! Gjorde det i går! Synes det var greit når jeg først fikk muligheten(fikk den på jobb)!

Ellers så var jeg på første barseltreff i dag,jeg hadde med begge jeg da,men det gikk over all forventning! Koselig altså! Var borte fra heimen i 4 timer,utrolig deilig! hehe!

Det er helt utrolig hvor mange som stopper deg når man går med vogn,og kanskje spesielt oss med tvilling vogn! Jeg ble faktisk litt irritert på mega på kolbotn,for da skulle noen mer eller mindre oppi vogna,og det synes jeg ikke så mye om i disse svinetider...men men,det er jo kos at folk vil se da!

Trille en dag kanskje?

Heidi

Hei Heidi,

Jepp, jeg er klar for trilling. Ingen store planer i morgen og fredag? Hva passer for deg?

Deilig å komme seg litt ut ja, gjør det hver dag nesten jeg, da blir dagene litt kortere, og de sover jo så godt i vogna:)

Hehehe....mor og far var også dessverre en av disse masete som skulle titte hørte jeg! "Hallandussan, såååååååååå nydelig de var" skrek mamma i telefonen. Helt over seg :) Suss til jentene fra oss.

De er da ikke fremmede Lill!! Nei det var bare hyggelig!

Åååååååå....de er så søte:)

Skriv en ny kommentar